MSI hazır oyun bilgisayarlarında iade süreci nasıl işler?

Aslında sizde haklısınız. Biraz sert bir üslüp ile yazdıysam affola. Bu günlerde sosyal'de insanlara istemedikleri herhangi bir şeyi direten kişiler fazla ve insan onları görünce sinirlenmiyor değil. Tekrardan özür diler ve iyi akşamlar dilerim.

Merhabalar, iade süreci ile ilgili bir bilgim yok fakat yüksek ihtimalle sorun çıkartmazlar. İade edilmiş veya servis görmüş ürünlerde ise ürünün açıklamasında doa( Fabrika çıkışlı sorun olan veya servis görmüş ürünlere verilen isim.) ürünü diye belirtirler. Doa'lar genellikle laptoplarda olur. Hazır masaüstülerde direk sorunlu parçayı değiştiriyorlar diye biliyorum. Bir ürün doa ürünüdür fakat, ürünün açıklamasında belirtilmez ise ve siz de bunu farkederseniz satıcı ile görüşüp iade süreci başlatırsınız. İade sürecinin hızlı yada yavaş olması satıcıya bağlı. MSI kendisi ürün satmıyor, o yüzden direk MSI ile iletişim kuramazsınız. Merak ettiğiniz başka birşey var ise yazmaktan çekinmeyin, elimden geldiğince yardımcı olurum.
Adam iade süreci ile ilgili soru sormuş siz adama ''o paraya daha iyi sistem toplanır'' yazmışsınız. Bunu yazmanın manası ne acaba sorabilir miyim ?
İlginiz için teşekkürler..oyun için aldığımız bir ürünü oynayarak deneyebiliriz sonuçta.iade şartlarında bir sürü şey yazıyorlar.neredeyse dokunmadan geri verin der gibi..ben de acaba oyun ve program vs yükleyip pc yi kullanırsam memnun kalmadığım durum olursa kabul ederler mi diye kafamda soru işaretleri oluştu da..belli bir süre neden göstermeden iade hakkı var diye biliyorum ama onun belirli şartları var mı tam bilmiyorum o yüzden kafam karışık biraz..

İlginiz için teşekkürler..oyun için aldığımız bir ürünü oynayarak deneyebiliriz sonuçta.iade şartlarında bir sürü şey yazıyorlar.neredeyse dokunmadan geri verin der gibi..ben de acaba oyun ve program vs yükleyip pc yi kullanırsam memnun kalmadığım durum olursa kabul ederler mi diye kafamda soru işaretleri oluştu da..belli bir süre neden göstermeden iade hakkı var diye biliyorum ama onun belirli şartları var mı tam bilmiyorum o yüzden kafam karışık biraz..
O deneme süreci MSI'da var mı bilmiyorum. Aslında MSI Türkiye servisini arayarak iade koşulları ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Ayrıca ben teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı