MSI Immerse GH50 Wireless alınır mı?

• Konuyu başlatan Kéd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.263

Kéd

Megapat
Daha fazla  
Ürünü YouTube'da birkaç incelemesi izledim, yorumları fena değildi. Özellikle ses konusunda herkes çok iyi diyordu. Piyasaya yeni çıktığı için kullanıcı yorumu çok göremedim. Kullanan varsa önerir mi?

Bu fiyatlara Artics Nova 4 var. Güncel model ve piyasası var hangisi daha iyi bilemiyorum bir araştırın derim.

Cloud III de var o daha mı iyi olur acaba? Arctis nova 4 de bazı sorunlar gördüm ses ile ilgili. G Pro X de bu fiyatlar dahilinde.
Bu dedikleriniz kablolu o yüzden bilemiyorum, ben şahsen kablosuza alıştıktan sonra asla kabloluya geri dönemem.

Bu dedikleriniz kablolu o yüzden bilemiyorum, ben şahsen kablosuza alıştıktan sonra asla kabloluya geri dönemem.
Bende arctis 7 den geçeceğim. Uzun süre kullanımda ağrı yapmaya başladı birde 2019 dan beri kullanıyorum şarjı eskisi kadar gitmiyor o yüzden değişmek istiyorum.

corsair void elite wireless, ben 3k'ya aldım ve memnunum.

Benim kulaklarım biraz büyük ve kepçe dediğimiz yapıda. Arctis 7 de 5-6 saat sonrası biraz ağrı yapabiliyordu. Void de bu tarz bir sorun oldu mu sizde.

Hocam birde dip ses sorunu vs var diyorlar sizde oldu ku acaba?

Son düzenleme:
Benim kulaklarım biraz büyük ve kepçe dediğimiz yapıda. Arctis 7 de 5-6 saat sonrası biraz ağrı yapabiliyordu. Void de bu tarz bir sorun oldu mu sizde.

Hocam bir de dip ses sorunu vs var diyorlar sizde oldu ku acaba?

Dip ses sorunu ben yaşamadım.
Uzun kullanımda çok rahatsız etmiyor.
kulaklık pedleri büyük, kulağınıza olur helarde.
Mikrofonu kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı