Cloud III de var o daha mı iyi olur acaba? Arctis nova 4 de bazı sorunlar gördüm ses ile ilgili. G Pro X de bu fiyatlar dahilinde.Bu fiyatlara Artics Nova 4 var. Güncel model ve piyasası var hangisi daha iyi bilemiyorum bir araştırın derim.
Bu dedikleriniz kablolu o yüzden bilemiyorum, ben şahsen kablosuza alıştıktan sonra asla kabloluya geri dönemem.Cloud III de var o daha mı iyi olur acaba? Arctis nova 4 de bazı sorunlar gördüm ses ile ilgili. G Pro X de bu fiyatlar dahilinde.
Bende arctis 7 den geçeceğim. Uzun süre kullanımda ağrı yapmaya başladı birde 2019 dan beri kullanıyorum şarjı eskisi kadar gitmiyor o yüzden değişmek istiyorum.Bu dedikleriniz kablolu o yüzden bilemiyorum, ben şahsen kablosuza alıştıktan sonra asla kabloluya geri dönemem.
corsair void elite wireless, ben 3k'ya aldım ve memnunum.Bu dedikleriniz kablolu o yüzden bilemiyorum, ben şahsen kablosuza alıştıktan sonra asla kabloluya geri dönemem.
Benim kulaklarım biraz büyük ve kepçe dediğimiz yapıda. Arctis 7 de 5-6 saat sonrası biraz ağrı yapabiliyordu. Void de bu tarz bir sorun oldu mu sizde.corsair void elite wireless, ben 3k'ya aldım ve memnunum.
Hocam birde dip ses sorunu vs var diyorlar sizde oldu ku acaba?corsair void elite wireless, ben 3k'ya aldım ve memnunum.
Benim kulaklarım biraz büyük ve kepçe dediğimiz yapıda. Arctis 7 de 5-6 saat sonrası biraz ağrı yapabiliyordu. Void de bu tarz bir sorun oldu mu sizde.
Hocam bir de dip ses sorunu vs var diyorlar sizde oldu ku acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.