MSI kasa önerisi

Bütçe
3000 3500
MSI olması şart mı? Marka takıntısı edinmeyin, markaya göre değil modele göre hareket edin.

İllaki MSI alacaksan:

Ancak maksimum 33 cm ekran kartı desteği bulunuyor, ona göre karar ver. Üstte attıklarım çok daha iyi.

MSI olması şart mı? Marka takıntısı edinmeyin, markaya göre değil modele göre hareket edin.

İllaki MSI alacaksan:

Ancak maksimum 33 cm ekran kartı desteği bulunuyor, ona göre karar ver. Üstte attıklarım çok daha iyi.

MSI kasalarda kablolama yaparken hatta direk bilinen markalarda kablaloma yaparken daha basit ve temiz görüntü çıkıyor o yüzden markalı almak daha mantıklı en azından ben öyle biliyorum yani.

Markalı derken emin olun Phanteks, Lian Li markasız değil. Hatta çok daha başarılılar bu konuda. Yukarıda attığım iki kasa, MSI 112R'a göre çok daha iyi her yönden. Seçim size kalmış ama bahsettiğiniz şey markaya değil modele göre değişir. Her MSI kasada geçerli değil dediğiniz şey.

Markalı derken emin olun Phanteks, Lian Li markasız değil. Hatta çok daha başarılılar bu konuda. Yukarıda attığım iki kasa, MSI 112R'a göre çok daha iyi her yönden. Seçim size kalmış ama bahsettiğiniz şey markaya değil modele göre değişir. Her MSI kasada geçerli değil dediğiniz şey

Kasa mash ama çirkin yani.

MSI sevdanızdan vazgeçmeyeceksiniz, orasını anladım. O halde yapacak bir şey yok, keyfinize kalmış.

1.500 TL SSD konusunda da sırf markası MSI diye çöp SSD'yi tavsiye ettiniz, marka takıntınız çok başka seviyede. Bu bütçede MSI olarak 112R alırsınız anca. O da 33 cm ekran kartı desteği ile geliyor, üst segment 3 fanlı modeller sığmayabilir.

MSI sevdanızdan vazgeçmeyeceksiniz, orasını anladım. O halde yapacak bir şey yok, keyfinize kalmış.

1.500 TL SSD konusunda da sırf markası MSI diye çöp SSD'yi tavsiye ettiniz, marka takıntınız çok başka seviyede. Bu bütçede MSI olarak 112r alırsınız anca. O da 33 cm ekran kartı desteği ile geliyor, üst segment 3 fanlı modeller sığmayabilir.

Üç fanlı ekran kartları 33 cm değil mi zaten?

Marka takıntım falan yok SSD ararken karşıma o çıktı ben de biliyorum WD bluenun iyi olduğunu merak etme.

Kasayı MSI tercih etmemin sebebi tüm kasam MSI olacak anladın.

Daha uzun olanlar da var? Her 3 fanlı ekran kartı 33 cm mi sizce? Daha kısa olanı da var, daha uzun olanı da var. Kendim 3 fanlı ekran kartı kullanıyorum ve 28 cm mesela.

Karşınıza ilk çıkan şeyi önermeyin, araştırın öyle önerin o zaman.

Hocam peki kusura bakmayın insanlık hali.

İki kasa buldum;

Bu kasa biraz küçük ama 3 fanlı ekran kartı sığar mı?

Diğer kasada bu ama bunda ısınma sorunları yaşar mıyım 360mm sıvı soğutma olacak bunda.

İki kasa buldum;
Hocam bu kasaya 2700 TL para vermek bana çok saçma geliyor.

3 fanlı ekran kartı sığar mı diyorsun da hangi 3 fanlı ekran kartı? Yukarıda yazdım, tüm 3 fanlı ekran kartları aynı uzunlukta değil. Yani bir de Phanteks'e, Lian Li'ye kötü görünüyor deyip MSI 101M seçmen de ayrı bir mesele. 101M hepsinden daha çirkin gözüküyor.

Bunu al, bu daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı