Ekran kartı kaç watt?Bu laptopa karşılık 1080p 144Hz monitör ve 5600 7700XT kasa vereceğim üniversite falan olduğu için laptop istiyorum değer mi? İstanbul'dayım. Başka seçeneklerim var mı?
Ekran kartı kaç watt?
İki sistemin de tüm özelliklerini yazar mısın? Laptopun durumu nedir ne kadardır kullanılıyor?Bu laptopa karşılık 1080p 144Hz monitör ve 5600 7700XT kasa vereceğim üniversite falan olduğu için laptop istiyorum değer mi? İstanbul'dayım. Başka seçeneklerim var mı?
İki sistemin de tüm özelliklerini yazar mısın? Laptopun durumu nedir ne kadardır kullanılıyor?
Girilmez, çok daha iyi laptoplar bulunabilir.
Girilmez, çok daha iyi laptoplar bulunabilir.
Masaüstü cihazınızı kaçtan satmayı düşünüyorsunuz? Eğer Acer cihazın garantisi varsa ve herhangi kozmetik kusuru yoksa alınabilir.İstanbul içi tavsiyen var mı?
Hoca selam Nitro5 AN515-58
i7 12700H.
RTX 3060 140W.
16 GB RAM.
512 GB M.2 SSD
144 Hz ekran.
İle takas edilir mi mantıklı geliyor bana.
garantisi yok kozmetik kusuru yok sıfırı 30k masaüstününMasaüstü cihazınızı kaçtan satmayı düşünüyorsunuz? Eğer Acer cihazın garantisi varsa ve herhangi kozmetik kusuru yoksa alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.