MSI Katana 15-HX-B14WGK-068XTR laptop alınır mı?

2 senedir G16 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Arkadaşımda Katana vardı bence kalite olarak MSI markasına yakışmayan bir cihaz. Ayrıca taşımayacaksanız bu bütçelere masaüstü dizmeniz daha mantıklı.
68k dediğim bu sence bu alınır mı ben çok anlamıyorum ekranından sogutmasından filan bunada bakabilir misin ve üniversiteye gideceğim masaüstü alamam

68k dediğim bu sence bu alınır mı ben çok anlamıyorum ekranından sogutmasından filan bunada bakabilir misin ve üniversiteye gideceğim masaüstü alamam
TUF serisinde kronik ısınma sorunu vardı ben ROG kullanıyorum. Belki bu kasada çözmüşlerdir belki de hala devam ediyordur bilemiyorum.

Şu sıralar forumda Game Garaj ürünleri çokça öneriliyor fakat ben hiç araştırmadım. İsterseniz bir araştırın.
Googlede araştırdığımda yazılımsal yönünün zayıf olduğunu ve çok ısındığını söylüyorlardı bide game garaj slayer bildiğim kadarıyla piyasaya yeni girdi ilerde sorun çıkabilir diye korkuyorum

Googlede araştırdığımda yazılımsal yönünün zayıf olduğunu ve çok ısındığını söylüyorlardı bide game garaj slayer bildiğim kadarıyla piyasaya yeni girdi ilerde sorun çıkabilir diye korkuyorum
Yazılımsal yön zayıf derken neyi kastettiğinizi anlamadım.

Isınma konusunda evet daha sıcak çalışıyor ama bu sıcaklığın bir sebebi de içine koyulan işlemciden dolayı , öyle bir işlemciyi o paraya o kadar soğutmuşlar ki sizin söylediğiniz Asus TUF daha çok paraya daha çok ısınıyor GameGaraj’dan.

Eğer olay ısınmaysa bence R9T yerine X5T ya da X7T modelleri daha mantıklı çünkü işlemci biraz daha gücü az ama ekran kartı için yine fazlaca yetiyor ve daha az ısınıyor.

İlerde sorun çıkabilir konusu ise ne yazık ki hiçbir modelde emin olamayacağınız bir şey.Teknoloji bir şans işidir , sizin yapabileceğiniz tek şey en az riski olan modeli alıp ona iyi bakmak olur.

asusun i7 14. Nesil 5060 ı 68k ya satılıyor
MSI 5070 olmasına rağmen onu mu alayım
Hocam, ben de laptop almayı düşündüğüm için bir süredir araştırıyorum. Bahsettiğiniz Asus model, yaklaşık bir hafta önce Trendyol’da 61.000 TL’ye düşmüştü ve indirime girdiği gün stokları tükenmişti. Aynı gün Amazon’da da 63.000 TL’ye düşmüştü fiyatı.

Eğer aceleniz varsa Katana modelini alabilirsiniz. Çünkü piyasadaki her laptopta kronik sorunlar var. MSI ve Asus cihazlar genelde sorunsuz çalışıyorlar. Game Garaj modelleri ise f/p açısından iyi ancak yeni çıkan modellerine 2-3 yıl sonra ne olacağını bilemeyiz.

Ben eylül ayını beklemeye karar verdim. Çünkü Eylül'de okul indirimleri başlıyor. Eğer sizin de aceleniz yoksa beklemenizi tavsiye ederim. Önümüzdeki 15 gün içinde fiyatların artacağını sanmıyorum ama burası Türkiye ne olacağı belli olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı