Monster kullanıyorum şu an da hiç memnun değilim. 100 bin TL'lik PC alınca hem bütün oyunları oynatsın hem de uzun ömürlü olsun. Kısacası darboğaz yapmasın.
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Kuşkusuz muhteşem makine. Hele bu fiyata. Ama servis desteği biraz sorunlu globalde. Türkiye de Bilkom diye servis nasıl hizmet verir bilmiyorum. Vaktiniz varsa inceleme, video kesinlikle göz atın.
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Kuşkusuz muhteşem makine. Hele bu fiyata. Ama servis desteği biraz sorunlu globalde. Türkiye de Bilkom diye servis nasıl hizmet verir bilmiyorum. Vaktiniz varsa inceleme, video kesinlikle göz atın.
Darboğaz laptop çok rastlanmaz merak etmeyin. İçinde son nesil GPU ve işlemciler var her türlü oyunu sorunsuz oynarsınız. Bütçeniz yeterse Lenovo seçin. Bütçe çıkmazsa Razer servis hakkında net bilginiz olsun. İndirim bitmeden Razer tercih edebilirsiniz. İki üründe üst segment ürün. Paranın karşılığı alırsınız. Videolara göz atın kesinlikle.