MSI Katana 15 i7-13620H RTX 4070 alınır mı?

Bütçe
100000
Monster kullanıyorum şu an da hiç memnun değilim. 100 bin TL'lik PC alınca hem bütün oyunları oynatsın hem de uzun ömürlü olsun. Kısacası darboğaz yapmasın.

Bütçem 100 bin iyi bir laptop istiyorum.

Kuşkusuz muhteşem makine. Hele bu fiyata. Ama servis desteği biraz sorunlu globalde. Türkiye de Bilkom diye servis nasıl hizmet verir bilmiyorum. Vaktiniz varsa inceleme, video kesinlikle göz atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
karşılaştırma detaylı ince ayarlar.

Razer Türkiye de servis hakkında bilgim olmadığı için bütçe artarsa en temiz ürün. Halihazırda iyi indirim var.

arayüzünü tanımanız için güzel örnek video. Birebir referans alınmaz. Panel, GPU gibi farklar var.
aynı ürün.

Hocam ben hiç böyle şeylerden anlamam en iyisi sizce hangisi hem uzun ömürlü hem darboğaz olmamalı hem de her oyunu oynatmalı.

Kuşkusuz muhteşem makine. Hele bu fiyata. Ama servis desteği biraz sorunlu globalde. Türkiye de Bilkom diye servis nasıl hizmet verir bilmiyorum. Vaktiniz varsa inceleme, video kesinlikle göz atın.

karşılaştırma detaylı ince ayarlar.

Razer Türkiye de servis hakkında bilgim olmadığı için bütçe artarsa en temiz ürün. Halihazırda iyi indirim var.

arayüzünü tanımanız için güzel örnek video. Birebir referans alınmaz. Panel, GPU gibi farklar var.
aynı ürün.

Hocam ben hiç böyle şeylerden anlamam en iyisi sizce hangisi hem uzun ömürlü hem darboğaz olmamalı hem de her oyunu oynatmalı.

Darboğaz laptop çok rastlanmaz merak etmeyin. İçinde son nesil GPU ve işlemciler var her türlü oyunu sorunsuz oynarsınız. Bütçeniz yeterse Lenovo seçin. Bütçe çıkmazsa Razer servis hakkında net bilginiz olsun. İndirim bitmeden Razer tercih edebilirsiniz. İki üründe üst segment ürün. Paranın karşılığı alırsınız. Videolara göz atın kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı