MSI Katana 15 laptop alınır mı?

Hocam ısınma ve panel konusunda bana çok sorun yaratır mı sizce ? Fazla ısınmasından çok korkuyorum açıkçası. Bu arada son fiyat 40k diyorlar 5 Haziran faturalı ürün. Acer alırsam 37k fiyatı ancak ekran kartı farklı bildiğiniz üzere.

Eğri oturup doğru konuşayım. Katana ısınmaz. Beklediğiniz gibi 90C falan çalışmaz. Yahu kendim 11800H RTX 3060 kullandım Turbo fan kapalı 83-87 geçmedi testleri bile duruyor hala.
Vaktiniz olsaydı 4000+ yorum gönderirim size Katana hakkında. Her Katana modeli ve muadil ürünleri var. Yazılım hatası, panel hatası, BIOS hatası, nadiren kasa hatası, hoparlör ve kamera zevki vs ahım şahım sıcaklık şikayeti olan yok. Yaşayan BIOS'tan undervolt ya da ThrottleStop ile gayet stabil şekilde işini görüyor. Paneli ne yazık ki iyi değil, kötü de değil. 250-270-300(maksimum) nit biraz şansa. %45 NTSC %62-63 sgrb renk gamutu üst seviye değil. Oyun oynarken çok fazla zorluk çekmezsiniz ama film vs biraz belli olur. Yeni MSI yazılımı varmış nasıl bilmiyorum. Renkler daha iyiymiş, doğrusu sanırım doygunluk basıp göze hitap ediyor.
Panele bir şey diyemem. Tercih meselesi. Keşke 17'3 olsaydı. O zaman %45 NTSC pek anlamı olmazdı. Ama Katana ekstrem ısınmaz.

Acer yine çok iyi ürün. Sizin için önemliyse biraz ağır ürün. Yaklaşık 3'700 adaptör dahil. O sorun yaşayan insanlar hakkında geçekten bilgim yok. Yaşadığım ülkede bu ürünü, Acer HP vs alıp kullanan, satan fazla yok. İnceleme ve yorum şansımda yok bu yüzden.

Hocam kafam çorba oldu açıkçası. Msi olan modeli taksit ile alma imkanım yok ve o beni biraz sıkıntıya sokuyor. O sebepten sanırım Acer alacağım. Taksit imkanım olsa muhtemelen kaçırmazdım bu fırsatı.

Merhaba hocam. Hangi ürünü aldınız? Ya da ürün satın aldınız mı?

Merhaba hocam. Hangi ürünü aldınız? Ya da ürün satın aldınız mı?
Acer Nitro 16 ya karar verip o gece sipariş ettim hocam. Şuan kullanıyorum cihazı. Genel anlamda memnunum ancak Cs 2 de istediğim fps'lere ulaşamıyorum bir türlü. Sabit 157 fps veriyor bazen altına iniyor.

Acer Nitro 16 ya karar verip o gece sipariş ettim hocam. Şu an kullanıyorum cihazı. Genel anlamda memnunum ancak CS 2 de istediğim FPS'lere ulaşamıyorum bir türlü. Sabit 157 FPS veriyor bazen altına iniyor.

Hayırlı olsun hocam. CS 2 bilgim yok fakat normal değil mi o? Belki bir ihtimal G-Sync'ya da açıkça dikey senkronizasyon izin vermiyordur. 165 Hz di yanılmıyorsam.

Hayırlı olsun hocam. CS 2 bilgim yok fakat normal değil mi o? Belki bir ihtimal G-Sync'ya da açıkça dikey senkronizasyon izin vermiyordur. 165 Hz di yanılmıyorsam.
Çok sağ olun teşekkür ederim. Evet hocam 165 Hz. O ayar açıkken monitör Hz değerinin üstüne çıkmasını mi engelliyor bilgim olmadığı için soruyorum. Eğer öyleyse bir de ayarı kapatıp öyle deneyeyim.

Yüksek ihtimalle durum o hocam. Varsa Nitro yazılımı yoksa NVIDIA ayarlarına bakın. Yalnız 2K da 157 normal ya da yeterli değil mi? Bu konuda hiç bilgim yok. İlave FPS isterseniz MUX açın. Bir nebze faydası olur FPS oyunlarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3:45 1080p çözünürlükte durumu açıklar hocam sanırım. Dual RAM biraz daha fark ediyor.

Laptopun inceleme videosunda Cihaz TV 180 fps altı görmüyordu hocam. Ben bu ayarı kapatınca 120 ile 210 arası gidip geliyor bu kadar değişken olması normal gelmedi açıkçası. MUX switchi nasıl açabilirim bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada şu anda yalnızca laptopun ekran kartını kullanmaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…