Evet hocam. 16:10 ekrana sahip.Pardon benim hatam ürün 1920-1200 galiba.
Evet hocam. 16:10 ekrana sahip.Pardon benim hatam ürün 1920-1200 galiba.
Laptopun inceleme videosunda cihaz TV 180 FPS altı görmüyordu hocam. Ben bu ayarı kapatınca 120 ile 210 arası gidip geliyor bu kadar değişken olması normal gelmedi açıkçası. MUX switchi nasıl açabilirim bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada şu anda yalnızca laptopun ekran kartını kullanmaktayım. Eki Görüntüle 2264354
Haklısınız ancak fps değerlerinin fazla oynak olması kafamı karıştırıyor hocam. Diğer oyunlarda bu durumun olduğunu söylemek güç onlarda daha stabil değerler alıyorum. BİOS kafamı karıştırıyor açıkçası. Videodaki cihazın biosu 1.19. sürümü benimki 1.15. Pek bilgi sahibi olmadığım için güncellemeye çekindim açıkçası.MUX aktif görünüyor sizde şu anda. Video 4X MSAA falan ayarlar aynı mı? Performans ya da dengeli mod falan etki eder hocam her türlü. Bir video referans teşkil etmeyebilir başka video baktınız mı hiç? Bazen küçük yeni güncellemeler bile fark yaratır.
Haklısınız ancak FPS değerlerinin fazla oynak olması kafamı karıştırıyor hocam. Diğer oyunlarda bu durumun olduğunu söylemek güç onlarda daha stabil değerler alıyorum. BIOS kafamı karıştırıyor açıkçası. Videodaki cihazın BIOS'u 1.19. sürümü benimki 1.15. pek bilgi sahibi olmadığım için güncellemeye çekindim açıkçası.
belki yardımı olur biraz.
Teşekkür ederim hocam ancak amacım fazla FPS almak değil açıkçası cihazda bir aksilik olup olmadığını anlamakbirkaç gün daha güncelleştirme ve driverlar ile uğraşacağım. Bir sorun yaşarsam teknik servise danışacağım gerekirse. BIOS Update işini de halletmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Haklısınız hocam ürün yeni diye biraz strese girmiş olabilirimBilgisayarda neden anormal durum olsun ki hocam?bir oyunda dalgalı FPS almak üründe soru işareti yaratmaz. Yapmadıysanız tüm testleri uç performans, Turbo mod. Adı neyse işte o ayarda Cinebench, 3DMark, bir ileri seviye 10-15 dk AIDA64 stres testi yapabilir ve hw info ile izleyebilirsiniz.
BIOS çok kolay ve bir o kadar zor ne yazık ki. Sağlayıcının verdiği yeni BIOS sürümü varsa sorunları, gelişmeleri araştırın. Bir ayar bilgisayarı ısındırır bir ayar nefes verir. Forumda çok kullanıcı var. Bu yüzden şansınız. Onlara danışın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.