MSI Katana 15 laptopta CPU sıcaklığı kaç olmalı?

Ashepherd

Decapat
Daha fazla  
Bugün MSI katana 15 RTX 4070'li laptop aldım. Boştaki sıcaklıkları normal 60 derece civarında. Fakat FiveM'de işlemcim 94 derecede sabit kalıyor. GPU ise 70 derecelerde. Performansta etkisi olmuyor. 94 derece fazla mı?

Bugün MSI katana 15 RTX 4070'li laptop aldım. Boştaki sıcaklıkları normal 60 derece civarında. Fakat FiveM'de işlemcim 94 derecede sabit kalıyor. GPU ise 70 derecelerde. Performansta etkisi olmuyor. 94 derece fazla mı?

Laptoplarda 90-95 arası sıcaklıklar ideal diye biliyorum soğutucu alıp 5-6 derece daha aşağı çekebilirsiniz.

CPU'da 94°C sıcaklık "Yaz mevsimi için" normal ama ortalama bir termal macun kullanılıyorsa. Üst düzey bir termal macunla bu 80°C ortalamaya falan inebilir.

Havaya bağlı değişir, sıcakların azaldığını düşünürsek biraz yüksek olmalı. Testi konuyu açtığınız akşam saatinde yaptıysanız 90 üstünü görmemesi gerekiyordu. Test videolarını atabilir misiniz?

Havaya bağlı değişir, sıcakların azaldığını düşünürsek biraz yüksek olmalı. Testi konuyu açtığınız akşam saatinde yaptıysanız 90 üstünü görmemesi gerekiyordu. Test videolarını atabilir misiniz?

Aydında pek sıcaklar azaldı denemez 😂akşam eve gidince ekran görüntülerini atayım.

Videolara inanmayın hepsi reklam amaçlı oluyor. O laptopu 100 derecede olsa istediğiniz kadar kullanabilirsiniz ama bol FPS için 6 aylık bakımları aksatmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı