MSI katana 15 RTX 4070 laptop nasıldır?

Merhaba arkadaşlar. Bu cihazı yurt dışından almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sorunlu ve ısınan bir kasaya sahip.

Bütçe varsa bunu tercih edin.

Veya bunu

Selam,

Ofise proje için iki tane aldık Katana ancak bir buçuk ay kadar oldu ancak ağır yükte çalışmasına rağmen daha ısındığını görmedik?

Dediğim gibi 2 aya yakın bir süredir iki cihaz da aktif bir şekilde yük altında çalışıyor ortalama 5-6 kere kapattık sadece o da Update için şu anlık hiçbir sıkıntısını görmedik işlerini düzgün yapıyor keratalar :)

Selam,

Ofise proje için iki tane aldık Katana ancak bir buçuk ay kadar oldu ancak ağır yükte çalışmasına rağmen daha ısındığını görmedik?

Dediğim gibi 2 aya yakın bir süredir iki cihaz da aktif bir şekilde yük altında çalışıyor ortalama 5-6 kere kapattık sadece o da Update için şu anlık hiçbir sıkıntısını görmedik işlerini düzgün yapıyor keratalar :)

Ne sıcaklıklar alıyorsunuz tam yükte?

Ne sıcaklıklar alıyorsunuz tam yükte?

NDT yazılımı var üzerinde cihaza bağlı bir şekilde kullanılıyor bu süreçte ekran kartını kullanıp anlık olarak yüzey verisini pürüzünü grafik olarak ekrana yazdırıp değerleri gösteriyor ve bu konuda cihaz ne kadar zorlansa ve 4070'in ara ara yetmediği durumlar dahi olsa 92 derecenin üzerine çıktığını görmedim o da ekran kartının işlemci sıcaklığı 70-85 derece aralığında geziyor ama çok yoğun olmayan sekanslarda ekran kartı da genel olarak 80-85 derecelerde çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı