MSI Katana 17 alınır mı?

Raaazzeeer

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI NB KATANA 17 B12VGK-401XTR Laptop
I7-12650H İşlemci
32GB DDR5 RAM
RTX4070 GDDR6 8GB Ekran Kartı
1TB SSD
17.3 FHD 144Hz Ekran
MSI katana 17 modelinin 12650h ve RTX 4070'li modelini almak istiyorum. Önceden başka laptoplar için konu açmıştım. Ancak onlar gerek stok problemleri gerek dolar vs derken tuhaf şeyler oldu ve 1-2 güne laptop almak isteyen birisi olarak.
MSI NB katana 17 B12VGK-401xtr i7-12650h 32 GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8 GB 1TB SSD 17.3 FHD 144Hz DOS.
Böyle bir laptop seçtim sizce alınır mı? Üniversitede kullanacağım bilgisayar mühendisliği için ve AAA oyunlar oynamayaktan çok hoşlanıyorum. Dolayısıyla güçlü bir cihaz olması işime geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
60k civarında ama neden alınmax
Kalitesiz model ve işlemcisi zayıf.

Kalitesiz model ve işlemcisi zayıf.

Dostum attığın cihazdan kasa olarak daha güçlü ve daha büyük bir model işlemci kısmına kısmen katılıyorum ama böyle güçlü bir kasada daha güçlü bir işlemci çok pahalıya patlıyor.

Dostum attığın cihazdan kasa olarak daha güçlü ve daha büyük bir model işlemci kısmına kısmen katılıyorum ama böyle güçlü bir kasada daha güçlü bir işlemci çok pahalıya patlıyor.

Katana kasa olarak pek iyi bir model değil, ekran büyüklüğü kısmı doğru. Bu bütçeye üst segment Omen, STRIX gibi cihazlar da bulabilirsin. Uygun yollu olduğu için TUF attım.

Katana kasa olarak pek iyi bir model değil, ekran büyüklüğü kısmı doğru. Bu bütçeye üst segment Omen, STRIX gibi cihazlar da bulabilirsin. Uygun yollu olduğu için TUF attım.

HP Omen 17 ve ASUS ROG STRIX G18 gibi cihazlar 70-80k civarından başlıyor dolayısıyla fiyatı makul gelmişti bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı