MSI KATANA 17 alınır mı?

MSI olandan iyi soğutması var gibi gözüküyor, tabii gene çok iyi sayılmaz:
GameGaraj:
Eki Görüntüle 2497897

MSI:
Eki Görüntüle 2497898

GameGaraj olan ekran kalitesi olarak da sonuçları böyle:
Eki Görüntüle 2497899
MSI Katana 17 serisinde dCi P3 %50'i bile geçemiyor.

MSI iyi demiyorum ama gamgarajında çok gürültülü bir fan yapısı var bu fiyata USB4 koyulamasıda üzücü GameGaraj'ı şahsım olarak çok seven bir insan değilim ama maalesef ülkemizde fa(u)hi(u)ş fiyat uygulaması mevcut yapacak pek bir şey yok.

Kardeş M*nster atıp durmasan olur mu? Konu sahibi kaliteli bir ürün için öneri konusu açmış, M*nster spamlayıp duruyorsun.

@Mushab33_44 Üstte atılan Gamegaraj olanı alın derim.

Ben ise pişman olma garantisi veriyorum.

Tost makinası gibi ısınıyor doğrusu, 90 dereceyi görüyor işlemcisi. (Testlere baktım.)

MSI iyi demiyorum ama gamgarajında çok gürültülü bir fan yapısı var bu fiyata USB4 koyulamasıda üzücü GameGaraj'ı şahsım olarak çok seven bir insan değilim ama maalesef ülkemizde fa(u)hi(u)ş fiyat uygulaması mevcut yapacak pek bir şey yok.
MSI'dan daha kötü olduğunu söylediğiniz için söyledim. MSI'dan daha serin çalışıyor ve çok daha iyi ekranı var ama dediğiniz fan gürültüsüne birşey diyemem. Ölçmedim, kullanmadım.
4 fan kanalı olsaydı büyük ihtimalle bu sorun olmazdı.

Tost makinesı gibi ısınıyor doğrusu, 90 dereceyi görüyor işlemcisi. (testlere baktım.)

MSI'dan daha kötü olduğunu söylediğiniz için söyledim. MSI'dan daha serin çalışıyor ve çok daha iyi ekranı var ama dediğiniz fan gürültüsüne bir şey diyemem. Ölçmedim, kullanmadım.
4 fan kanalı olsaydı büyük ihtimalle bu sorun olmazdı.

Bence laptoplarda fan sesi port sayısı ve serinlik çok önemli tabii baktığınız ekranında kaliteli olması gerekiyor GameGaraj gibi firmalar global unnamed üreticilerden aldıkları ürüne marka çakıp satıyorlar. MSI yapmıyor demiyorum alt modelleri çok dandik msında.

Bence laptoplarda fan sesi port sayısı ve serinlik çok önemli tabii baktığınız ekranında kaliteli olması gerekiyor GameGaraj gibi firmalar global unnamed üreticilerden aldıkları ürüne marka çakıp satıyorlar. MSI yapmıyor demiyorum alt modelleri çok dandik msında.
Port sayısı aslında sandığınız kadar çok önemli değil, cihazda Type-C girişi var ve bir aparat yardımıyla rahatlıkla çoğaltırsınız. Küçücük oluyorlar oyüzden rahatsız etmez, çantaya atarsınız.
Fan seside sıcaklığı tölere ederek azaltılabilir, zaten standart laptop CPU'larından daha serin.

Üstüne marka bassalar bile iş görür bir modele basmışlar. Bu fiyatada bu donanım zor, olsa bile dengeli değil. Yapacak birşey yok yani pek. İyisi, kötüsü ile ideal ne ise odur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı