MSI Katana 17 alınır mı?

Bütçe
80.000

Enesanna

Decapat
Merhaba, ben CS2, Valorant, LoL, Fortnite tarzı klasik oyunları oynamak istiyorum ve bunların yanında backrooms, mimesis, r. E. P. O. Gibi oyunlar da oynamak istiyorum arkadaşlarımla. İstediğim bazı özellikler:

-240Hz veya daha üstü.
-32 GB RAM.
-RTX5060 veya 5070 ekran kartı.
-OLED ekranlı bulmak bu fiyatlarda çok zor ama varsa büyük + olur benim için.
-ASUS, MSI, Dell, Casper gibi bilindik markalar olursa sevinirim.

Sizce 5060 yeterli mi yoksa almışken 5070 mi alınmalı?

Bir tek bunu bulabildim.

Son düzenleme:
gayet güzel fakat Acer markasına pek güvenemedim.
Diğer markaların OLED panelli cihazı yok şu an bütçenizde, Acer da kötü bir marka değil, ürünleri gayet iyi, sadece servis tarafında biraz geriler, o da her firmanınki kötü zaten Türkiye'de.

Sizce alınır mı? Ve işlemcisi iyi mi?
Bu bütçede 5070 Ti modeller de var ama OLED panelli olanı maalesef yok, burada tercih senin, daha iyi bir ekran mı istersin yoksa daha güçlü bir ekran kartı mı, aslında 5070 şu an oynadığın her oyuna hayli hayli fazla zaten, işlemcisi de zaten gayet performanslı bi işlemci.

Bu bütçede 5070 Ti modeller de var ama OLED panelli olanı maalesef yok, burada tercih senin, daha iyi bir ekran mı istersin yoksa daha güçlü bir ekran kartı mı, aslında 5070 şu an oynadığın her oyuna hayli hayli fazla zaten, işlemcisi de zaten gayet performanslı bi işlemci.
Aslında tek başıma hikayeli oyunlar oynamak gibi bir isteğim yok. CS2 de falan OLED kötü oluyo diyenler de var. Hoşuma gidiyor renkler gerçekten harika duruyor ama bilemedim. Sizce OLED panele gerek var mı?

OLED panele sahip bir model, ve diğer tüm isteklerinizi karşılıyor.
Hocam bide i7 2. nesil işlemcisi biraz eski değil mi 15 yıllık diye biliyorum.

Aslında tek başıma hikayeli oyunlar oynamak gibi bir isteğim yok. CS2 de falan OLED kötü oluyo diyenler de var. Hoşuma gidiyor renkler gerçekten harika duruyor ama bilemedim. Sizce OLED panele gerek var mı?

Hocam bide i7 2. nesil işlemcisi biraz eski değil mi 15 yıllık diye biliyorum.
Kötü durduğu falan yok hocam, tam tersi daha iyi durur, gecikme açısından da OLED kat kat daha iyidir.

Ayrıca i7 değil o hocam. 😆 Ultra 7 255HX.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı