MSI KATANA 17 B12VEK-083XTR mi Tulpar T7 V21.917.3 mü?

VivaLaVida

Decapat
Daha fazla  
Selam. Laptop alacağım çok kararsızım. 40-45k civarı bütçe ile en iyi laptoplar bunlar diye düşündüm. MSI'nin ekran kartı beni cezbetti ama Monster kalitesi göremedim. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Veya farklı bir marka model daha mı iyi olur?

4050 var hocam katanada, tercih edilmez bu fiyata.

Kesinlikle Monsterdan uzak durmalısınız binlerce kişi Monsterdan şikayetçi. MSI kaliteli bir markadır MSI tercih edin.
şikayet eden kesimde çok öven kesimde. çok kararsızım malzeme kalitesi çok düşük geldi bana msi için.

4050 var hocam katanada, tercih edilmez bu fiyata.

hocam bu asus neymiş böyle ya. Msi yi zaten geçiyorda tulpar 21.9u da çok farkla geçermi ?

Şikayet eden kesimde çok öven kesimde. Çok kararsızım malzeme kalitesi çok düşük geldi bana MSI için.

Hocam bu ASUS neymiş böyle ya. MSI'yi zaten geçiyorda Tulpar 21.9u da çok farkla geçer mi?

4060 140W saf güçte neredeyse 3070'e eşit, DLSS3 frame Generation'ı falan katarsak geçebilir. İşlemciside epey güçlü. Hatta biraz daha çıkarsanız 4070 modelide var.

Kesinlikle Monsterdan uzak durmalısınız binlerce kişi Monsterdan şikayetçi. MSI kaliteli bir markadır MSI tercih edin.

Hocam bir MSI kullanıcısı olarak sözünüze bir ekleme yapmak istiyorum. Monster evet sağlam bilgisayarlar pek üretmiyor özellikle çok ısınan bir yapısı mevcut bilgisayarlarında ancak bakın tekrar ancak diyorum. MSI laptoplar o kadar sağlam değil. Ne demek istedim? 2017'den sonra çıkan çoğu MSI laptopta menteşe kopma ve ekran kapağı kapatılırken çerçeve patlama sorunu var. Evet bilgisayar kendisini soğutabiliyor MSI mühendisleri soğutmayı iyi düşünmüş ancak güncel işlemci teknolojisi çok ısındığı için fark etmiyor. MSI laptopların en büyük sıkıntılarından birisi kasa çok kolay deforme oluyor, menteşeler rahat patlıyor ve ısıdan kaynaklı klavyeniz bozuluyor.

Lenovo önermem, neden diyecekseniz lenovo MSI'dan daha beter sorunlara sahip. Tek +'sı Lenovonun teknik desteği çok iyi ancak MSI'da uzaktan destek seçeneği pek yok her şeyi servise yaptırıyorlar ve servis çok aşırı fiyatlar çıkarıyor en ufak şeye kullanıcı kaynaklı hasar diyorlar. MSI anakartları sağlam ve kolay şekilde modifiye edilebilir halde üretiyorlar ama kasa ve menteşe açısından çok kalitesiz.

Son düzenleme:
3070'e neredeyse denk, 3070 Ti'dan zayıf.
neden öyle peki ? 4060 sonradan çıkmış bi ekran kartı değilmi

Hocam bir MSI kullanıcısı olarak sözünüze bir ekleme yapmak istiyorum. Monster evet sağlam bilgisayarlar pek üretmiyor özellikle çok ısınan bir yapısı mevcut bilgisayarlarında ancak bakın tekrar ancak diyorum. MSI laptoplar o kadar sağlam değil. Ne demek istedim? 2017'den sonra çıkan çoğu MSI laptopta menteşe kopma ve ekran kapağı kapatılırken çerçeve patlama sorunu var. Evet bilgisayar kendisini soğutabiliyor MSI mühendisleri soğutmayı iyi düşünmüş ancak güncel işlemci teknolojisi çok ısındığı için fark etmiyor. MSI laptopların en büyük sıkıntılarından birisi kasa çok kolay deforme oluyor, menteşeler rahat patlıyor ve ısıdan kaynaklı klavyeniz bozuluyor.

Lenovo önermem, neden diyecekseniz lenovo MSI'dan daha beter sorunlara sahip. Tek +'sı Lenovonun teknik desteği çok iyi ancak MSI'da uzaktan destek seçeneği pek yok her şeyi servise yaptırıyorlar ve servis çok aşırı fiyatlar çıkarıyor. MSI Anakartları sağlam ve kolay şekilde modifiye edilebilir halde üretiyorlar ama kasa ve menteşe açısından çok kalitesiz.
peki hocam monster mi asus mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı