Ne yaptınız son durum ne?
Reis Secure Boot Support'u disabled yaptım bakalım tekrar deniyorum.
Reis Secure Boot Support'u disabled yaptım bakalım tekrar deniyorum.
Maalesef bu da işe yaramadı yine en baştayım çıldırıyorum galiba![]()
Laptopunuzun diski görmesi için üretici sitesinde bir driver var. Onu bulun ve flash belleğe atın. Tekrar kuruluma gelip sürücü yükleme butonundan indirdiğiniz sürücüyü kurun. ZIP dosyası olmamalı ayıklanmış olmalı.
Laptopunuzun diski görmesi için üretici sitesinde bir driver var. Onu bulun ve flash belleğe atın. Tekrar kuruluma gelip sürücü yükleme butonundan indirdiğiniz sürücüyü kurun. ZIP dosyası olmamalı ayıklanmış olmalı.
Öncelikle teşekkür ederim bu dediğiniz sürücüyü flash belleğe Rufus gibi bir şeyle yazmak gerekmiyor değil mi?
Sürücüyü yükledim şimdi de böyle bir hata alıyorum.
Reisim, en altta "Driver CD" diye bir şey vardı; onu sildim, sorun çözüldü. Şu an Windows kuruluyor. Sağ olasın. (Yanlış bir şey yapmadım, dimiHocam hata yokken tam disklerin görüntüsünü atabilir misiniz?
Sorun yok hocam. Çözmüşsünüz. Keşke en başta çekseydinizReisim, en altta "Driver CD" diye bir şey vardı; onu sildim, sorun çözüldü. Şu an Windows kuruluyor. Sağ olasın. (Yanlış bir şey yapmadım, dimi)
Hayıır bu seferde Windows 11 kuruluyor dedi %100 oldu sonra sistem baştan başladı msı logosu falan şu an en baştayım yine disk gözükmüyor ilk paylaştığım gibiSorun yok hocam. Çözmüşsünüz. Keşke en başta çekseydiniz![]()
Tekrar driveri kurdum bu sefer bu diskler geldi ama henüz ileri demedimHayıır bu seferde Windows 11 kuruluyor dedi %100 oldu sonra sistem baştan başladı msı logosu falan şu an en baştayım yine disk gözükmüyor ilk paylaştığım gibi![]()
BIOS'tan Boot ayarlarından Windows Boot Loader'i seçer misin? USB tekrar başlayıp kurulum yaptırıyor sanırsam çünkü disk dolu.Hayıır bu seferde Windows 11 kuruluyor dedi %100 oldu sonra sistem baştan başladı msı logosu falan şu an en baştayım yine disk gözükmüyor ilk paylaştığım gibi
Tekrar driveri kurdum bu sefer bu diskler geldi ama henüz ileri demedim
Reis öyle bir ayar göremedim hangisi ?BIOS'tan Boot ayarlarından Windows Boot Loader'i seçer misin? USB tekrar başlayıp kurulum yaptırıyor sanırsam çünkü disk dolu.
Boot Optionlarında Windows 2. seçenekte ya. onu 2. seçeneğe al.Reis öyle bir ayar göremedim hangisi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.