Çözüldü MSI Katana 17 B13v i7 13. nesil Windows 11 kurulumda diski görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

liarworld

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni sistemime Windows 11 kurarken disk görünmüyor sadece USB flash gözüküyor.
MSI Katana 17 B13v i7 13. nesil.

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ne yaptınız son durum ne?

Reis Secure Boot Support'u disabled yaptım bakalım tekrar deniyorum.

Maalesef bu da işe yaramadı yine en baştayım çıldırıyorum galiba 🤪

Maalesef bu da işe yaramadı yine en baştayım çıldırıyorum galiba 🤪

Ve evet sorunu çözdüm.
Disklerin gözüktüğü kısımda "EFI" diye bir disk var onu sildim ve Windows bootu ilk sıraya aldım, kurulum başladı.
Laptopunuzun diski görmesi için üretici sitesinde bir driver var. Onu bulun ve flash belleğe atın. Tekrar kuruluma gelip sürücü yükleme butonundan indirdiğiniz sürücüyü kurun. ZIP dosyası olmamalı ayıklanmış olmalı.

Laptopunuzun diski görmesi için üretici sitesinde bir driver var. Onu bulun ve flash belleğe atın. Tekrar kuruluma gelip sürücü yükleme butonundan indirdiğiniz sürücüyü kurun. ZIP dosyası olmamalı ayıklanmış olmalı.

Öncelikle teşekkür ederim bu dediğiniz sürücüyü flash belleğe Rufus gibi bir şeyle yazmak gerekmiyor değil mi?

Sürücüyü yükledim şimdi de böyle bir hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkür ederim bu dediğiniz sürücüyü flash belleğe Rufus gibi bir şeyle yazmak gerekmiyor değil mi?

Sürücüyü yükledim şimdi de böyle bir hata alıyorum.

Hocam hata yokken tam disklerin görüntüsünü atabilir misiniz?

Reisim, en altta "Driver CD" diye bir şey vardı; onu sildim, sorun çözüldü. Şu an Windows kuruluyor. Sağ olasın. (Yanlış bir şey yapmadım, dimi 🫣)
Sorun yok hocam. Çözmüşsünüz. Keşke en başta çekseydiniz 😅

Sorun yok hocam. Çözmüşsünüz. Keşke en başta çekseydiniz 😅
Hayıır bu seferde Windows 11 kuruluyor dedi %100 oldu sonra sistem baştan başladı msı logosu falan şu an en baştayım yine disk gözükmüyor ilk paylaştığım gibi 🫠

Hayıır bu seferde Windows 11 kuruluyor dedi %100 oldu sonra sistem baştan başladı msı logosu falan şu an en baştayım yine disk gözükmüyor ilk paylaştığım gibi 🫠
Tekrar driveri kurdum bu sefer bu diskler geldi ama henüz ileri demedim

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 25

Tekrar driveri kurdum bu sefer bu diskler geldi ama henüz ileri demedim
BIOS'tan Boot ayarlarından Windows Boot Loader'i seçer misin? USB tekrar başlayıp kurulum yaptırıyor sanırsam çünkü disk dolu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı