MSI Katana 17 B13VEK-1036XTR alınır mı?

13500HX'ten daha iyi islemci bu fiyat bandinda sayili. Victus onermiyorum hall sensoru sorunlu hepsi. GameGaraj al gec.
Selam kaplan adam.
Banada zamanında mouse için yardım etmiştin hatırlar mısın :D.

Victusların hepsinde hall sensör sorunu yok en büyük dayanağım kendi bilgisayarım.
1 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı.
Belli modellerinde var tek tek araştırma zahmetine girerse hp victus gayet iyi bence.

Bu yeni kasa loq. Anakart sorunu çözülmüş olma ihtimali yüksek. Çünkü 8 ve 9. Nesil loq Lenovo'nun başını çok ağrıttı, çok fazla cihazda anakart değişimi yaptılar. Büyük ihtimal yeni kasada bu sorunu çözmüşlerdir, tabii ki kesinlikle anakart sorunu yok diyemeyiz.
Hocam pek emin olamamakla beraber bütçemin yetersizliğinden dolayı bunu pas geçiyorum. Yinede saolun.

Selam kaplan adam.
Banada zamanında mouse için yardım etmiştin hatırlar mısın :D.

Victusların hepsinde hall sensör sorunu yok en büyük dayanağım kendi bilgisayarım.
1 yıldan fazladır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı.
Belli modellerinde var tek tek araştırma zahmetine girerse hp victus gayet iyi bence.

Victus 15 cihazlarda yok ama farkli sorunlari var. Limitli olmasi, cayir cayir isinmasi, mentese sorunlari gibi gibi. Victus 16'nin ise suan piyasada olan modellerin tamami olan S1, S0, R1, R0 serilerinin hepsinde var. HP bile aciklama yapti bunun icin. Her cihazda yasanacak diye birsey demiyoruz zaten ama yasanma olasiligi yuksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı