MSI katana 17 vs Acer Predator Helios

Deniz Tansoy

Femtopat
Daha fazla  
Acer ekranı QHD kesinlikle tercih etmelisin.

O Katana'nın para eder tek tarafı 17'3 olması. Bu panel bu fiyata alınmaz. 17'3 takıntınız varsa i5 i7 4060 modeli 35-45 arasına alabilirsiniz. Burada Predator parçalar bu Katana'yı.

Çalışanlar size satınca para kazanacak. Forum üyeleri karşılığında bir şey almayacak bence kimi dinlemeniz gerktiği belli.

O Katana'nın para eder tek tarafı 17'3 olması. Bu panel bu fiyata alınmaz. 17'3 takıntınız varsa i5 i7 4060 modeli 35-45 arasına alabilirsiniz. Burada Predator parçalar bu Katana'yı.

Ekran oranı yüksek olduktan sonra sorun yok 16 inc olmasında. Victus o konuda berbat, ucube kadar logo koymak için ekrandan kısmışlar, Acer bu konuda kötü değil sanırım. Siz de Acer diyorsunuz.

Çalışanlar size satınca para kazanacak. Forum üyeleri karşılığında bir şey almayacak bence kimi dinlemeniz gerktiği belli.

Mağaza fiyatı 70 bin TL İnternetteki fiyatı 63 bin TL dedim bizde Windows kurulu diyor. 7 bin TL Windows mu dedim bön bön baktı bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran oranı yüksek olduktan sonra sorun yok 16 inc olmasında. Victus o konuda berbat, ucube kadar logo koymak için ekrandan kısmışlar, Acer bu konuda kötü değil sanırım. Siz de Acer diyorsunuz.

Mağaza fiyatı 70 bin TL onternetteki fiyatı 63 bin TL dedim bizde Windows kurulu diyor. 7 bin TL Windows mu dedim bön bön baktı bana.

Mağazalar hep daha pahalı olur. Üzerine kar koymaları gerek ve diğer giderleri var.

Sorun sadece panel değil. Parça ve kasa kalitesi bu katana serisinde kötü.
Al buyurun işe yarar giriş seviyesi MSI. Acer'ya da diğer markaların 4070 versiyonlarından çok daha kaliteli. Kim bu ürüne 70 k verir ki?
Kaliteli katana ülkemizde yok ya da ben görmedim. İ9 işlemcili modeli utanmadan 60k+ satıyor insanlar. Bilmeyen alır. Panel boyutu için satın alabilir sözüm yok.
Buyurun Azerbaycan gitme şansınız olursa kaliteli katana bu.
4060 kart olsa bile Legion Pro bu. Türkiye fiyatları aşırı pahalı ve ulaşılmaz bu markanın. Bu yüzden Predator en iyi seçim olur şüphesiz.
2600-3000 manat iki üst düzey bilgisayar. Tabii giderseniz Azerbaycan'a.

Ve dahi 3500 manat taş gibi Raider. 3080 Ti. Bizim ülkemizde aynı fiyata bırak benzer kalitede ürün almayı paneli leş Vector ve ROG var. Az daha üstüne Legion Pro. Predator 4080 bile var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı