MSI Katana almaya değer mi?

Vallahi hocam elektronik ürünler biraz şans meselesi. Ben yıllardır kullandım kullanan dostlarımda var hala herhangi bir ısınma ya da farklı bir şikayetle karşılaşan görmedim.

Isınma şikayetini 15 yaşında çocuk yapmaz zaten. 3 5 tane laptop kullanan insan yapar. Kasası ucuz Monster'larla aynı şahsen gidip öyle bir kumar oynamam. Oynayacak olsam zamanında Excalibur veya Monster alırdım Acer Nitro yerine. 10 üründen 6 7'sinde sourn çıkıyor birinde öbüründe 2'si 3'ünde.

Teknosa uygulaması açılmıyor da muhtemelen düşündüğüm bilgisayarı attın hocam Ryzen 7 7435HS 12 GB RAM 4070. eğer RAM yükseltmek garanti bozmuyorsa ki bozmuyordur diye düşünüyorum alınabilir bir bilgisayar.

Öyle hocam da çok kronik sorununu duyduğum bir cihaz olduğundan Excalibur almayı düşünmüyorum.

Evet o model. Teknosa'da duruyordu dikkatimi çekmişti.

Isınma şikayetini 15 yaşında çocuk yapmaz zaten. 3 5 tane laptop kullanan insan yapar. Kasası ucuz Monster'larla aynı şahsen gidip öyle bir kumar oynamam. Oynayacak olsam zamanında Excalibur veya Monster alırdım Acer Nitro yerine. 10 üründen 6 7'sinde sourn çıkıyor birinde öbüründe 2'si 3'ünde.

Evet o model. Teknosa'da duruyordu dikkatimi çekmişti.
Hepsinin bi sorunu var valla piyasada adam akıllı bilgisayar kalmamış ucuz olmamalarına rağmen. Biraz daha araştırdım msi katananın da malzeme kalitesi kötü diye ısınma sorunu varmış sanırım. Loq serisinde de zamanında çok anakart problemi varmış şuan nasıl emin değilim.

Hepsinin bi sorunu var valla piyasada adam akıllı bilgisayar kalmamış ucuz olmamalarına rağmen. Biraz daha araştırdım msi katananın da malzeme kalitesi kötü diye ısınma sorunu varmış sanırım. Loq serisinde de zamanında çok anakart problemi varmış şuan nasıl emin değilim.
Kanka Loq'ta çok yakın bir arkadaşım da cihazı garantiye yolladı. Anakartı değişiyor şu an BDH servisinde. MSI gibi seçeneğin varsa Casper'a bulaşma değmez. Alabiliyorsan Katana tavsiyemdir. Victus da olabilir.

Kanka Loq'ta çok yakın bir arkadaşım da cihazı garantiye yolladı. Anakartı değişiyor şu an BDH servisinde. MSI gibi seçeneğin varsa Casper'a bulaşma değmez. Alabiliyorsan Katana tavsiyemdir. Victus da olabilir.
Hocam özellik olarak iyi gibi gözüküyor da kötüymüş katana. Baya inceledim ekranı ve malzeme kalitesi iyi değil, kasası dandik diye çok ısınıyormuş ağır oyun oynanmasa bile. Az önce şu cihaza rastladım sanırım biraz daha araştırıp bunu alıcam.

Hocam özellik olarak iyi gibi gözüküyor da kötüymüş katana. Baya inceledim ekranı ve malzeme kalitesi iyi değil, kasası dandik diye çok ısınıyormuş ağır oyun oynanmasa bile. Az önce şu cihaza rastladım sanırım biraz daha araştırıp bunu alıcam.
Sste gözükmüyor da ekran 240hz 2k ips panel baya iyi fiyatına göre.

Dosya Ekleri

• IMG_0925.png
    IMG_0925.png
    298,6 KB · Görüntüleme: 36
Omen'da güzel işlemcisi benimkiyle aynı. Bende victus var.

Excalibur önerisini ciddiye bile alma. Bu fiyata MSI'dan başka 4070'li model yoksa yapıştır gitsin.
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR01 R7-7435HS 15.6 bu var bir de işlemcileri hangisinin daha iyi bilmiyorum ama.
Sanırım ram dışında aynı ürün. Bence alınabilir gibi. Yanlış hatırlamıyorsam bu LOQlarda %100 sRGB vardı.
Yada bunu alıp ram takviyesi yapmak da mantıklı.

Sanırım ram dışında aynı ürün. Bence alınabilir gibi. Yanlış hatırlamıyorsam bu LOQlarda %100 sRGB vardı.
Yada bunu alıp ram takviyesi yapmak da mantıklı.
Hocam loqlarda anakart problemleri olabiliyor ve attığım omenin işlemcisi ekranı ram değeri falan loqdan çok daha iyi fiyatı da daha pahalı ama aynı özellikli asus,lenovo,msi marka cihazlara göre çok daha uygun.

Katana serisinin soğutma performansı iyi değil kuzenim de kullanıyor sıcaklıklar limitte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı