Neden alınmaz peki. Birde gamegaraj önerilerini her yerde görüyorum çok iyi bir f/p oldukları belli ama diğer yerli markalar gibi uzun vadede aynı diğerleri gibi olacağı endişesi var benim gibi çoğu kişide bu vardır sanırım
Neden alınmaz peki. Bir de GameGaraj önerilerini her yerde görüyorum çok iyi bir F/P oldukları belli ama diğer yerli markalar gibi uzun vadede aynı diğerleri gibi olacağı endişesi var benim gibi çoğu kişide bu vardır sanırım.
MSI Katana modeli güzel değil soğutması vasat Crosshair ise gereksiz pahalı 5070 Ti R9T varken hiçbiri alınmaz.
Marka zaten kendi üremiyor kasayı Tongfang üretiyor.
Neden alınmaz peki. Birde gamegaraj önerilerini her yerde görüyorum çok iyi bir f/p oldukları belli ama diğer yerli markalar gibi uzun vadede aynı diğerleri gibi olacağı endişesi var benim gibi çoğu kişide bu vardır sanırım
Şahsi konuşmak gerekirse 70 Ti harici 70k üstü 5 kuruş vermem ben herhangi bir markaya. OLED olur vs ayrı. Anladığım kadarıyla MSI istiyorsunuz sadece ama kazık fiyat. Crosshair orta-üst seviye ama o özelliklere göre fiyatı fahiş. Katana verimsiz bir performans gösterir. Diğer markalarda ki aynı CPU ile en az %40 fark olur. Size attığım Vector'ya da arkadaşın önerdiği modelde 5070 Ti var. 12 GB VRAM. Oyun için en ideal seçim.