MSI Katana mı Crosshair mi?

Alternatif. Paneli kötü. Harici güzel ürün. Gün içinde 79-80 görebilir. Düşündüğünüz modeller o fiyata satın almaya değmez.

Aynı model incelemesi (tek fark panel iyi)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun testi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Neden alınmaz peki. Bir de GameGaraj önerilerini her yerde görüyorum çok iyi bir F/P oldukları belli ama diğer yerli markalar gibi uzun vadede aynı diğerleri gibi olacağı endişesi var benim gibi çoğu kişide bu vardır sanırım.

MSI Katana modeli güzel değil soğutması vasat Crosshair ise gereksiz pahalı 5070 Ti R9T varken hiçbiri alınmaz.
Marka zaten kendi üremiyor kasayı Tongfang üretiyor.

Neden alınmaz peki. Birde gamegaraj önerilerini her yerde görüyorum çok iyi bir f/p oldukları belli ama diğer yerli markalar gibi uzun vadede aynı diğerleri gibi olacağı endişesi var benim gibi çoğu kişide bu vardır sanırım

Özelliklerine göre fiyatları uçuk çünkü. MSI Vector 16 HX 5070ti sadece fiyat performans olan tek MSI modeli bu bütçede.

Alternatif. Paneli kötü. Harici güzel ürün. Gün içinde 79-80 görebilir. Düşündüğünüz modeller o fiyata satın almaya değmez.

Aynı model incelemesi (tek fark panel iyi)

Oyun testi.

Alternatif ve inceleme için teşekkür ederim ama attığım fiyatları değilde 70 bin civarı olarak düşünürseniz peki alınmaya değer mi

Alternatif ve inceleme için teşekkür ederim ama attığım fiyatları değil de 70 bin civarı olarak düşünürseniz peki alınmaya değer mi?

Şahsi konuşmak gerekirse 70 Ti harici 70k üstü 5 kuruş vermem ben herhangi bir markaya. OLED olur vs ayrı. Anladığım kadarıyla MSI istiyorsunuz sadece ama kazık fiyat. Crosshair orta-üst seviye ama o özelliklere göre fiyatı fahiş. Katana verimsiz bir performans gösterir. Diğer markalarda ki aynı CPU ile en az %40 fark olur. Size attığım Vector'ya da arkadaşın önerdiği modelde 5070 Ti var. 12 GB VRAM. Oyun için en ideal seçim.

70 civarı Vector'ya da garaj istemezseniz Katana'ya da Crosshair'den daha iyi seçim olur. En azından OLED paneli var. Almanya fiyatı 1400€ Elektronik: Lenovo Legion 5 i7 13650HX 24 GB 1TB RTX5070 WQXGA OLED 165 Hz laptop 75.049 TL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı