Onrbrc
Kilopat
Ekran kartları ve işlemci farkları var sizce özellikle oyun olarak ve uzun süre kullanımda hangisi üzmez?
Son düzenleyen: Moderatör:
@muratscd
Ekran kartları ve işlemci farkları var sizce özellikle oyun olarak ve uzun süre kullanımda hangisi üzmez?
Neden alınmaz peki. Birde gamegaraj önerilerini her yerde görüyorum çok iyi bir f/p oldukları belli ama diğer yerli markalar gibi uzun vadede aynı diğerleri gibi olacağı endişesi var benim gibi çoğu kişide bu vardır sanırım
Neden alınmaz peki. Bir de GameGaraj önerilerini her yerde görüyorum çok iyi bir F/P oldukları belli ama diğer yerli markalar gibi uzun vadede aynı diğerleri gibi olacağı endişesi var benim gibi çoğu kişide bu vardır sanırım.
Neden alınmaz peki. Birde gamegaraj önerilerini her yerde görüyorum çok iyi bir f/p oldukları belli ama diğer yerli markalar gibi uzun vadede aynı diğerleri gibi olacağı endişesi var benim gibi çoğu kişide bu vardır sanırım
Alternatif. Paneli kötü. Harici güzel ürün. Gün içinde 79-80 görebilir. Düşündüğünüz modeller o fiyata satın almaya değmez.
Aynı model incelemesi (tek fark panel iyi)
Oyun testi.
Alternatif ve inceleme için teşekkür ederim ama attığım fiyatları değil de 70 bin civarı olarak düşünürseniz peki alınmaya değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.