MSI Katana mı Crosshair mi?

Şahsi konuşmak gerekirse 70 Ti harici 70k üstü 5 kuruş vermem ben herhangi bir markaya. OLED olur vs ayrı. Anladığım kadarıyla MSI istiyorsunuz sadece ama kazık fiyat. Crosshair orta-üst seviye ama o özelliklere göre fiyatı fahiş. Katana verimsiz bir performans gösterir. Diğer markalarda ki aynı CPU ile en az %40 fark olur. Size attığım Vector'ya da arkadaşın önerdiği modelde 5070 Ti var. 12 GB VRAM. Oyun için en ideal seçim.

70 civarı Vector'ya da garaj istemezseniz Katana'ya da Crosshair'den daha iyi seçim olur. En azından OLED paneli var. Almanya fiyatı 1400€ Elektronik: Lenovo Legion 5 i7 13650HX 24 GB 1TB RTX5070 WQXGA OLED 165 Hz laptop 75.049 TL
Katana modeli 68 bine crosshair 66 ya gelecek bana o yüzden uygun gözükmüştü birde daha önce ailede uzun süre 2 adet msi sorunsuz kullandığımız için daha yakın geliyordu birde büyük ekran faktörü ve 2k 240 hz ekranı cezbetti beni. Teşekkür ederim görüşleriniz için birde attığımız modelim 12 vram olması çok iyiymiş 8 yetersiz gelmeye başlar birkaç yıla sanırım

Katana modeli 68 bine Crosshair 66 ya gelecek bana o yüzden uygun gözükmüştü bir de daha önce ailede uzun süre 2 adet MSI sorunsuz kullandığımız için daha yakın geliyordu bir de büyük ekran faktörü ve 2K 240 Hz ekranı cezbetti beni. Teşekkür ederim görüşleriniz için bir de attığımız modelim 12 VRAM olması çok iyiymiş 8 yetersiz gelmeye başlar birkaç yıla sanırım.

Yurt dışından mı alacaksınız? Öyleyse daha iyi ürünler bulunur o fiyata (özellikle ABD)
İlla iki model arasında kalırsanız Crosshair seçin daha az üzülürsünüz.
Crosshair 5070 inceleme Огляд та тестування 17″ ноутбука MSI Crosshair 17 HX AI D2XWG на базі процесора Intel Core Ultra 7 255HX та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5070

Aynı model Katana inceleme https://www.notebookcheck.net/MSI-K...ovement-for-the-RTX-5070-gamer.1042440.0.html

Yurt dışından mı alacaksınız? Öyleyse daha iyi ürünler bulunur o fiyata (özellikle ABD)
İlla iki model arasında kalırsanız Crosshair seçin daha az üzülürsünüz.
Crosshair 5070 inceleme Огляд та тестування 17″ ноутбука MSI Crosshair 17 HX AI D2XWG на базі процесора Intel Core Ultra 7 255HX та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5070

Aynı model Katana inceleme https://www.notebookcheck.net/MSI-K...ovement-for-the-RTX-5070-gamer.1042440.0.html
Bir soru daha olacak 2k ekran hakkında 17.3 inç ekranda ilerde 8 vram ile zorlanırsa 1080 p ye çektiğimizde görüntü bozulmadı yaşanır yoksa orjinal 1080p ekran ile aynı görüntüyü alır mıyım ?

Bir soru daha olacak 2k ekran hakkında 17.3 inç ekranda ilerde 8 vram ile zorlanırsa 1080 p ye çektiğimizde görüntü bozulmadı yaşanır yoksa orjinal 1080p ekran ile aynı görüntüyü alır mıyım ?
Kaliteli bir panelde Windows ve oyun üzerinden çözünürlüğün tam katı düşerseniz bozulma daha az yaşanır. Bir kaç vram düşmanı oyun harici çözünürlük düşme ihtiyacı duymazsınız bence. O fiyata nerden alacaksınız? Merakla soruyorum çünkü abd 5070ti Vector 1300$ gibi komik rakama satılıyordu.

Kaliteli bir panelde Windows ve oyun üzerinden çözünürlüğün tam katı düşerseniz bozulma daha az yaşanır. Bir kaç vram düşmanı oyun harici çözünürlük düşme ihtiyacı duymazsınız bence. O fiyata nerden alacaksınız? Merakla soruyorum çünkü abd 5070ti Vector 1300$ gibi komik rakama satılıyordu.
Yok hocam yurt dışı değil vatanda özel indirim var game up turnuvasına özel sadece msi modellerde

Yok hocam yurt dışı değil vatan da özel indirim var game up turnuvasına özel sadece MSI modellerde.

O kadar fiyatı düşüyorsa (68k) Crosshair tercih edebilirsiniz. Çok iyi CPU, iyi GPU, Katana göre sağlam kasa ve soğutma performansı verir. Türkiye de ve Avrupa da Crosshair sürekli saçma fiyata satıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı