MSI Katana vs HP Victus

Bütçe
33000
LOQ laptopların paneli iyidir ghosting gibi bir sorun duymadım ayrıca attığınız Acer laptopta ısınma sorunu var alınmaz.
LOQ laptoplarda ghosting sorunu var.

4060 istiyorsanız.
Dönüşler için teşekkür ederim victus arasında bu modellerin performansında çok fark var mıdır tasarım olarak daha hoşuma gitti

Dönüşler için teşekkür ederim Victus arasında bu modellerin performansında çok fark var mıdır tasarım olarak daha hoşuma gitti

Victus ile Lenovo arasında performans olarak çok fark yoktur Victus biraz daha önde olabilir ama büyük fark panellerde Lenovo'nun paneli Victus'tan daha iyi.

Ne gibi eksileri var bilmiyorum. Katana'da ki 17,3 ekran benim için büyük artı.
Ciddi sorunları yok ise 17,3 ekran yüzünden Katana. Böyle büyük ekranlı Laptoplar nadir. Muadil bulmak zor.
Açıkçası beni de bu kısım düşündürdü ancak katana kasası kötü ise hp daha iyi olacak gibi duruyor

Bu fiyat bandında 2 üründen hangisini almalıyım artısı eksisi nedir sizce? Farklı öneri var ise onlara da bakmak isterim 🙂

Victus'un aynısı bende var. Sıkıntısız, çok güzel bir şekilde kullanıyorum. Ama MSI'da iyidir. O yüzden en iyisi YouTube'dan ikisini de karşılaştırmak olur.

Açıkçası beni de bu kısım düşündürdü ancak Katana kasası kötü ise HP daha iyi olacak gibi duruyor

Dediğim gibi büyük ekran şart ise MSI tercih edebilirsiniz. Ben önermem ama.

Bence katanayı biraz daha araştırın sonra karar verin. Öneriyorum anlamında değil, bilgim yok anlamında. Yukarıda da belirmiştim.
O ekran ciddi bir konfor ve +++
Teşekkürler bende araştıracağım eğer eksi bir durum yoksa ekran büyüklüğü güzel olacaktır.

ASUS'un bu modeline de bakılabilir. Performans anlamında iyi diye biliyorum.
bu fiyatlara çıkmam mümkün gözükmüyor ancak yine de teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı