Msı Killer Network Manager Ayrıntıları Gözükmüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

smiLonly

Megapat
Makaleler
4
Attığım resimlerde göründüğü gibi hiç bir ayrıntı gözükmüyor. Hangi program ne kadar internet kullanıyor falan. Bunlar neden gözükmüyordur ? @Murat5038 Senin verdiğin program abi bu kurulum sırasında mı acaba bir problem gerçekleşti?

1.png
3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Murat5038 Senin verdiğin program abi bu kurulum sırasında mı acaba bir problem gerçekleşti?
Bunu bana mı soruyorsun? Kuran sensin konuda zaten hata vs. bir şeyler demiştin. Yani bunu sen bileceksin ahta aldıysan hatalı kurulmuştur. Ayrıca senin ne işin var gereksiz MSI araçlarınla? İnternet kullanımı için farklı programlar var yada aynı işi gören programlar var onlara yönel.

Bunu bana mı soruyorsun? Kuran sensin konuda zaten hata vs. bir şeyler demiştin. Yani bunu sen bileceksin ahta aldıysan hatalı kurulmuştur. Ayrıca senin ne işin var gereksiz MSI araçlarınla? İnternet kullanımı için farklı programlar var yada aynı işi gören programlar var onlara yönel.
Bunu ben yüklemicektim de siz link verince yükliyeyim dedim. En iyisi sileyim. İnternet kullanımı için farklı program olarak ne önerirsiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı