HANS BİLAL
Hectopat
Daha fazla
250TL'ye set kötü değilmiş. GH30'a denk bir kulaklık çıkıyorsa alınabilir.
Kulaklığın gövdesi AKG'nin üst sınıf kulaküstülerini hatırlattı. Rahat bir kulaklık gibi duruyor ama bana sorarsan, 250TL verip uğraşmazdım. Tabii deneyim olsun dersen, niye olmasınHocam birçok inceleme izledim. Kulaklığın modeli nedir bir türlü bulamadım. Sadece laptop hediyesi olarak da satıyor olabilirler. Kulaklıklardan anlamadığım için de iskeletinden bir model de çıkaramadım açıkçası. Yıllar önce SteelSeries ile birlikte çalışıyordu MSI donanım konusunda, onu hatırlıyorum. Size tanıdık geliyor mu model?
Kulaklığın gövdesi AKG'nin üst sınıf kulaküstülerini hatırlattı. Rahat bir kulaklık gibi duruyor ama bana sorarsan, 250TL verip uğraşmazdım. Tabii deneyim olsun dersen, niye olmasın
Aslında tek önemli şey kulaklık diyorsan, Türkiye'den alabilirsin.
Sharkoon Skıller-sgh30 Hdp Sharkoon Oyuncu Kulaklığı Sıyah
Sharkoon Skıller-sgh30 Hdp Sharkoon Oyuncu Kulaklığı Sıyah / Kulak Üstü / Siyah / Oyun Amaçlı / Kablolu / Mikrofonlu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com Her bütçe için karma çevre birimleri önerilerim V2!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.www.technopat.net
Rica ederim. Bunları adaşımdan duymak hoşRehberinizi çok beğendim hocam. Emek kokuyor.
CH321.Önerdiğiniz kulaklığın rakibi nedir?
Yok, ama bütün incelemeler olumlu.Deneyimlediniz mi acaba?
Gayet güzel, ses kalitesi olarak da üzmüyor. Daha yeni bir hocamız almıştı.Malzeme kalitesi falan nasıl?
Evet, uygun.FPS oyunları için uygun mu?
Rica ederim. Bunları adaşımdan duymak hoş
Ch321.
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da.www.itopya.com
Yok, ama bütün incelemeler olumlu.
Gayet güzel, ses kalitesi olarak da üzmüyor. Daha yeni bir hocamız almıştı.
Sharkoon SKILLER SGH-30 Oyuncu kulaklığı incelemesi
Selamlar hepinize, bugün yaklaşık 2 haftadır kullanmakta olduğum Sharkoon SKILLER SGH-30'un incelemesini yapacağım, bu markanın bir ürününü ilk defa kullanıyorum ve oldukça memnunum, profesyonel düzeyde tabii ki inceleyemem ama elimden geldiğince kulaklığı tanıtacağım. Kulaklık şu an 300 TL...www.technopat.net
Evet, uygun.
Replika ürün almayın da, E900 Pro alınabilir.Sizce E-900 Pro veya AliExpress üzerinden başka bir replika ürün almaya değer mi bu ürün yerine?
Bence değil ya, zaten ucuza çok güzel kulaklık alıyorsunuz.Global garantinin olmaması sizce büyük bir eksi mi?