MSI laptop güç tuşu bağlantısını söküp takınca çalışmıyor

DryreL

Megapat
Yer
İstanbul/Köln
Daha fazla  
Meslek
Dijital Oyun Tasarımı
Üstünü sökmüştüm temizledim şimdi tekrar takıyorum ışığı da yanmıyor açılmıyor. İçini temizlemek için açtım güç tuşunun kablosunu çıkarttım şimdi tekrar geri takıyorum ama çalışmıyor. Güç tuşuna bastığımda tepki vermiyor. Anlamadım.

20190128_161251.jpeg
20190128_153318.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyu tekrar takıp çalışmaması normal değil. Kabloda veya girişte bozuk bir yer görünüyor mu?
Her kablo bağlı mı?
Her kablo bağlı altını bir ay önce felan temizlemiştim ve sıkıntısız çalışıyordu. Dün sadece başlatma tuşu, capslock göstergesi vb. olan yeri çıkardım taktığımdaysa çalışmıyor anlamadım ya

Sıkıntı güç tuşunda. Kabloyu çıkarıp resmini atmayı deneyebilirsin
Üste resmini eklemiştim
Kablo tamamen çıkmıyor bu arada üstüne siyah bez yapıştırmışlar onu sökmek için tamamen monitörü klavyeyi söküp anakarta ulaşmak gerekiyor

Güç tuşunu sökerken bu videoyu izledim aynı adamın yaptığı gibi yaptım sadece üstü söktüm ama takınca tepki vermiyor
İşlemi yapmam 2 dk sürdü çıkardım oradaki tozları aldım ve taktım ama laptop açılmıyordu. Dün tam 3 saatimi verdim belki ramlarda sıkıntı vardır diye onları çıkartıp taktım, riblon kablosunu en az 20 kere çıkartıp taktım 3 saat içinde ama yok olmuyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@RecepBaltas bi bakabilir misin belki sen anlarsın sorunun neyde olduğunu
Zor durumda kaldım açılmıyor laptop
Batarya ışığı yanıyor ama güç tuşu tepki vermiyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı