MSI laptop Servispoint'e vermeden önce ne yapılmalı?

Daha fazla  
Merhaba. Yarın İstanbul'a gideceğim MSI GF65 Thin 10ue laptop kullanıyorum. Temizlik+termal macun değişimi yaptıracağım. İstanbul'daki şubelerine direkt teslim edeceğim. Bunun için servispointi önceden aramam lazım mı veya yapmam gereken bir şey var mı? Bir de laptopun garantisi devam ediyor bu işlemler için bir ücret çıkarırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yarın İstanbul'a gideceğim MSI GF65 Thin 10ue laptop kullanıyorum. Temizlik+termal macun değişimi yaptıracağım. İstanbul'daki şubelerine direkt teslim edeceğim. Bunun için servispointi önceden aramam lazım mı veya yapmam gereken bir şey var mı? Bir de laptopun garantisi devam ediyor bu işlemler için bir ücret çıkarırlar mı?
Emin degilim ama genelde musterileri kirmiyorlar ve yapiyorlar. Tabi servisten geldiginde eskisinden daha sicak calisma gibi bir problemle karsilasma ihtimalin bile var.

Sürdükleri termal macunun kalitesinden olabilir, bu durumu yaşanan arkadaşlar vardı galiba ama yine de bakım yaptırmak mantıklı bana göre.

Mail attığımda istediginiz termal macunu getirirseniz onu süreriz dediler ama yanımda macun yok eğer öyle bir durum olursa kendim götürürüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı