MSI laptopa temiz kurulum yapmak

Alialialialiali

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba FreeDOS laptopa Windows 10 kurmaya calisirken butun kurulum yerlerini ve driver bolumunu de silip tek dosya SSD'ye kurdum. Simdi bastan Windows kurmak istiyorum driverler da olsun diye ama F11 yapip girdigimde ilk giriste gordugum (yanilmiyorsam) 10GB'lik CD driverdi sanirim, ismi o dosya ortada yok. MSI kurulumu gosteren kagitta driver CD'nin silinmeden birakilmasinin onemli oldugunu soylemis ancak silmis oldum. Karisik anlattigim için ozur dilerim, acemiyim. Tek istedigim ilk FreeDOS halindeki gibi olmasi ve temiz bir kurulum yapmak. Yardimci olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba FreeDOS laptopa Windows 10 kurmaya calisirken butun kurulum yerlerini ve driver bolumunu de silip tek dosya SSD'ye kurdum. Simdi bastan Windows kurmak istiyorum driverler da olsun diye ama F11 yapip girdigimde ilk giriste gordugum (yanilmiyorsam) 10GB'lik CD driverdi sanirim, ismi o dosya ortada yok. MSI kurulumu gosteren kagitta driver CD'nin silinmeden birakilmasinin onemli oldugunu soylemis ancak silmis oldum. Karisik anlattigim için ozur dilerim, acemiyim? Tek istedigim ilk FreeDOS halindeki gibi olmasi ve temiz bir kurulum yapmak. Yardimci olabilir misiniz?

O bölümü sildiyseniz yapacak bir şey yok eski haline getiremezsiniz ama sorun edilecek bir durum değil açıkçası. Temiz Win 10 kurulumu yapıp driverleri MSI sitesinden indirip kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı