MSI laptopa dökülen içeceği temizleme

Amett

Hectopat
Daha fazla  
Laptopun belli bir kısmına enerji içecegi döküldü. Temizleyip ters tuturdum ve herhangi bir sorunu yok fakat tuşlar yapış yapış basması zor oluyor, nasıl temizleyecegım hakkında gram fikrim. Yok yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistenin şarjını iyice bitir kapat LCD temizleme sıvısı ile mikrofiber bez yardımı ile silin 2-3 saat kurumasını bekleyip sisteminizi tekrar açabilirsiniz

Laptopun belli bir kısmına enerji içecegi döküldü. Temizleyip ters tuturdum ve herhangi bir sorunu yok fakat tuşlar yapış yapış basması zor oluyor, nasıl temizleyecegım hakkında gram fikrim. Yok yardımcı olur musunuz?

Klayve bir süre sonra çalışmaz. Muhtemelen ileride değiştirirsin. Anakarta vs bulaşmadıysa devam edersin.

Klayve bir süre sonra çalışmaz. Muhtemelen ileride değiştirirsin. Anakarta vs bulaşmadıysa devam edersin.

Açıkçası 1 ay oldu temizlemeyi denedim ama beceremedim ben ileride bir sıkıntı olcağını sanmıyorum.
Sistenin şarjını iyice bitir kapat LCD temizleme sıvısı ile mikrofiber bez yardımı ile silin 2-3 saat kurumasını bekleyip sisteminizi tekrar açabilirsiniz.

Tuşları tek tek çıkartıp yapacağım degilmi bir de tuşları ne ile çıkarmalıyım.

Açıkçası 1 ay oldu temizlemeyi denedim ama beceremedim ben ileride bir sıkıntı olcağını sanmıyorum.

Tuşları tek tek çıkartıp yapacağım degilmi bir de tuşları ne ile çıkarmalıyım.
Bilginiz yoksa yapmayın en iyisi garantiye gönderin orda halletsinler parası neyse verirsiniz sorun olmaz en azından

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı