MSI laptoplar nasıldır?

Bütçe
6000 - 7500
Bu laptop alınmaz kesinlikle. Acer AN515-44-R3VA NH.Q9GEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor buna bakabilirsiniz.

Ya aslında acer nitro baktım güzel sistemler vardı ama hepsi linux acerlerin bi de ryzen 5 var çoğunda o sıkıntı işte benim için windows olmalı bi de işlemci i5 en az olan sistemlere varım

Hocam tam dediğim olay söz konusu benim attığım modele bir bakın hem işlemcisi daha iyi hemde 7300 tl.

Ya aslında acer nitro baktım güzel sistemler vardı ama hepsi linux acerlerin bi de ryzen 5 var çoğunda o sıkıntı işte benim için windows olmalı bi de işlemci i5 en az olan sistemlere varım
1.si freedos geliyor linux yok o sadece yazı.
2)Ryzen 5 sağlam işlemci neden istemiyorsunuz?

Kendin Windows kurabilirsin. Attığın MSI'da FreeDOS var. Yine kendin Windows kuracaksın.

Hocam tam dediğim olay söz konusu benim attığım modele bir bakın hem işlemcisi daha iyi hemde 7300 tl.
Hocam işte yine linux buna windows vs. yükletebiliyor muyum , sistem güzel ama ona lafım yok .

F/P olarak diyorum bence 7 fps için 600 tl fazladan verilmez (Tabiki siz bilirsiniz)
@436523 hocama laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın bana da alırken çok yardım etmişti
Hocam işte yine linux buna windows vs. yükletebiliyor muyum , sistem güzel ama ona lafım yok .
Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…