MSI laptoplar nasıldır?

Bütçe
6000 - 7500
Anladım hocam sağ olun ilginiz için, takma çıkarmayla alakalı bir şeyler söylemişsiniz Acer laptoplarda tak çıkar tarzı şeyler oluyor mu?
Tabi ama servise yollayıp yaptırın garanti gider mazallah.

Acer fiyat performans olarak şu anda diğer markalara göre önde duruyor. MSI olacak diye bir isteğiniz yoksa Acer bakmanızı tavsiye ederim.

Acer fiyat performans olarak şu anda diğer markalara göre önde duruyor. MSI olacak diye bir isteğiniz yoksa Acer bakmanızı tavsiye ederim.

Marka takıntım yok ya sistemi iyi olsun çok ısinmasın bütçede belirttigim gibi olsun yeter, MSI iyi diyorlar diye baktım ama öyle değilmiş sanırım

Acer'in kendi servisleri var mı?
Sitelerinde numarası var hocam arayın tüm bilgileri verirler.
Marka takıntım yok ya sistemi iyi olsun çok ısinmasın bütçede belirttigim gibi olsun yeter, MSI iyi diyorlar diye baktım ama öyle değilmiş sanırım

MSI = Nike (Laptoplar için PC parçalarını seviyorum o ayrı mesele )

Uzun yıllardır MSI laptop kullanıyorum. Malzeme kalitesi, soğutma ve sağlamlık konularında sıkıntı yaşamadım. Tasarımları çok iyi diyebilirim. Teknik servise de bir kez işim düştü, sorunsuz hallettiler.

Direk kötü diyemeyiz her firmanın iyi ve kötü ürünleri oluyor fakat MSI bazı firmalara göre daha çok isim parası ekliyor ürünlerine.

Yardım edebildiysem ne mutlu bana

Doğrudur hocam ama aldığınız laptopa göre değişebiliyor benim baktığima iyi değil dediler vallahi, bütçeyi arttırsaydım tabii ki o tarz sorunsuz laptoplar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…