Çözüldü MSI laptopta "Kameranız Bulunamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Frstghost

Kilopat
Makaleler
2
Laptop daha yepyeni. Kamerayi acmak istedigi de "Kameraniz Bulunamadi" hatasi aliyorum.
Tüm Driverlari buradan yükledim.
Kamera icinde driver var miydi? Msi in kendi sitesinde onunla ilgili bir driver yoktu.
Eger sorun driver olmadigindan oluyorsa nereden indirmeliyim?
Desktop Screenshot 2023.04.27 - 12.56.48.47.png

Çözüm
Fonksiyon tuşlarında (F1, F2...) kamera simgesi vardır muhtemelen. Fn ile o tuşa basıp aktif edin.

Oradan kapatılınca aygıt yöneticisinde görünmez. O yüzden sistem bulamıyor.

Cok düşük ihtimal fiziksel bir bozukluk sonucu gerçekten çıkmış olma ihtimali var. Diğer bozukluklarda kör topal olsa da görünür, bir şeyler gösterir.
Fonksiyon tuşlarında (F1, F2...) kamera simgesi vardır muhtemelen. Fn ile o tuşa basıp aktif edin.

Cok düşük ihtimal fiziksel bir bozukluk sonucu gerçekten çıkmış olma ihtimali var. Diğer bozukluklarda kör topal olsa da görünür, bir şeyler gösterir.

Çözüm
Fonksiyon tuşlarında (F1, F2..) Kamera simgesi vardır muhtemelen. FN ile o tuşa basıp aktif edin.

Tuslarda kamera simgesi yoktu ama hepsini tek tek denedim simdi açıldı.
Herkese yardimlari icin teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı