Windows 11 laptopta kamera uygulamasında "Kamera bulunamadı" hatası

berkayozclk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp victus 15
i713700h
4050
16gb ram
w11
1757573562674.png

Arkadaşlar, bir şey yapmadım, kullandığım bir şey de değildi ama laptopumu başka masaya alınca ışık nasıl vs. bakmak istedim. Kamerayı açmaya çalıştığımda böyle diyor. Ayrıca laptop kullanıyorum, ekstra bir kamera falan da takmadım. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2572291

Arkadaşlar, bir şey yapmadım, kullandığım bir şey de değildi ama laptopumu başka masaya alınca ışık nasıl vs. bakmak istedim. Kamerayı açmaya çalıştığımda böyle diyor. Ayrıca laptop kullanıyorum, ekstra bir kamera falan da takmadım. Ne yapmalıyım?
Verdiğin bu bilgilere bakarak tahminim sabah Can Grubuna el konuldu, Show TV ve Haber Türk'e el konuldu, senin kamerada o arada götürülmüş diyebilirim.

Ya da dizüstünün marka modelini vermekle başlayabilirsin - hazır vermişken üretici firmanın sitesine girip kamera sürücülerini indirip, sende varsa silip kurabilir veya yoksa doğrudan kurabilirsin. Bir de marka modele bağlı ara programlarla kameraların açılıp kapatılma özelliği vardır, onu da kontrol et öncelikle.

verdiğin bu bilgilere bakarak tahminim sabah can grubuna el konuldu, Show TV ve haber Türk'e el konuldu, senin kamerada o arada götürülmüş diyebilirim.

Ya da dizüstünün marka modelini vermekle başlayabilirsin - hazır vermişken üretici firmanın sitesine girip kamera sürücülerini indirip, sende varsa silip kurabilir veya yoksa doğrudan kurabilirsin. Bir de marka modele bağlı ara programlarla kameraların açılıp kapatılma özelliği vardır, onu da kontrol et öncelikle.

HP Victus kullanıyorum da can holdingle benim ne alakam olabiliyor ayrıca şu zamana kadaar sorun yoktu yani neden driver ile alakalı bir sorun olsun.

HP Victus kullanıyorum da can holdingle benim ne alakam olabiliyor ayrıca şu zamana kadaar sorun yoktu yani neden driver ile alakalı bir sorun olsun.
HP Victus bir model ismi ancak modeli tanımlamıyor. Otomobilin Ford Ranger ancak hangi yıl ve kit bilmiyoruz gibi düşün. Hiç olmazsa, laptop'unu ters çevir, altında yazan tam koda göre HP'den sürücülerini kontrol et - eski sürücü yüklemen de faydalı olabilir neticede.

Can holding kısmı espiri.

Sürücü ile alakalı bir problem şimdiye kadar yoktuysa, şimdiden sonra olmaması için 10 yıl önceki bir sistemi yazan yazılımcılara ihtiyacımız var - yeni nesil yazılımcılar neredeyse hiçbir şeyi düzgün yazamadıkları için günlük, haftalık, aylık güncellemeler yapılıyor. Cep telefonun gibi düşünebilirsin. Gerçi malesef bu sadece yazılımcılar için geçerli değil, hayatın pek çok alanında gözlemlenebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı