MSI laptopta sessiz modda daha az ısınıyor

myigitp

Hectopat
Daha fazla  
MSI Thin serisi laptopumda MSI Center üzerinden senaryoyu sessize ayarlayınca FPS az biraz düşüyor normal olarak fakat sıcaklıkta düşüyor. 85 derece olan sıcaklık 80 82 oluyor. Benzer konularda çoğu kişi sessiz modun daha çok ısındıracağını söylenmiş, bu doğru mudur?

MSI Thin serisi laptopumda MSI Center üzerinden senaryoyu sessize ayarlayınca FPS az biraz düşüyor normal olarak fakat sıcaklıkta düşüyor. 85 derece olan sıcaklık 80 82 oluyor. Benzer konularda çoğu kişi sessiz modun daha çok ısındıracağını söylenmiş, bu doğru mudur?
Sessiz modda işlemci gücü de kısıldığı için sıcaklığı da az olur. Sıcaklık yükselir diyenlere itibar etmeyiniz. Eğer bilgisayarı performans moduna alıp fan hızını düşürürseniz ısınır, harici durumda ısınmaz.

Sicaklik anca sessiz modda ağır bir islem yaparak artar. Sessiz modda ureticiler daha dusuk fan hizina gore bir fan egrisi yaptigi icin isinabilir normal moda gore mesela.

Sicaklik anca sessiz modda ağır bir islem yaparak artar. Sessiz modda ureticiler daha dusuk fan hizina gore bir fan egrisi yaptigi icin isinabilir normal moda gore mesela.
Ben sessiz modda Dying Light veya Cs gibi oyunlar oynuyorum sıkıntı yaratmaz değil mi sıcaklık dediğim gibi 82yi geçmiyor en rahat sessiz modda akıyor.

Ben sessiz modda Dying Light veya Cs gibi oyunlar oynuyorum sıkıntı yaratmaz değil mi sıcaklık dediğim gibi 82yi geçmiyor en rahat sessiz modda akıyor.
Turbo modda falan oynayinca nasil ?

Sessiz mod icin 82 yuksek.

Turbo modda 80 79 felan oluyor ve turbo modda fan cooler booster açmamışken bu seviyede fakat ben kullanmıyorum genelde bir zararı olur diye
Neden olsun ? Asil sessiz modda daha fazla ısındığı icin sorun. Turboda kullan oyunlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı