MSI laptoptaki Type-C portunu çoğaltmak için çoklayıcı önerisi

alparslangnc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. MSI laptopumda bir tane Type-C portu mevcut. İnternette araştırdım fakat işime yarayacak bir ürün bulamadım. 2 tane porta ihtiyacım var ve bu portların birinden Type-C to DP kablo ile görüntü alacağım bu amaçla kullanmak için çoklaycı arıyorum. Bildiğiniz veya kullandığınız böyle bir ürün varsa önerebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. MSI laptopumda bir tane Type-C portu mevcut. İnternette araştırdım fakat işime yarayacak bir ürün bulamadım. 2 tane porta ihtiyacım var ve bu portların birinden Type-C to DP kablo ile görüntü alacağım bu amaçla kullanmak için çoklaycı arıyorum. Bildiğiniz veya kullandığınız böyle bir ürün varsa önerebilir misiniz?

Amazon.com.tr hocam bu tarz bir ürün mü bakıyorsunuz cevabım yanlış ise kusuruma bakmayın abim de bunu kullanıyor bayağı memnun.

Daha çok böyle bir ürün arıyorum tek Type-C takayım 2 tane olsun.

Dosya Ekleri

• 243146-wyfdp-usb-c-hub-2in1-tip-c-31-ila-2-usb-30-5gbps-splitter-pro-fare-klavye-yazc-usb-wi-f...jpg
    243146-wyfdp-usb-c-hub-2in1-tip-c-31-ila-2-usb-30-5gbps-splitter-pro-fare-klavye-yazc-usb-wi-f...jpg
    12 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı