Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #11 cinar_yasarrr dedi: Tamamen siyah bir piksel bu, maalesef ölmüş. Ürünün tanıtım ve kullanma kılavuzu var, oradan bakamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Faturası lazım veya nereden almış acaba monitörü? Site ismi var mı oradan gönderebilirsin belki.
cinar_yasarrr dedi: Tamamen siyah bir piksel bu, maalesef ölmüş. Ürünün tanıtım ve kullanma kılavuzu var, oradan bakamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Faturası lazım veya nereden almış acaba monitörü? Site ismi var mı oradan gönderebilirsin belki.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.952 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2022 #12 Ryse dedi: Faturası lazım veya nereden almış acaba monitörü? Site ismi var mı oradan gönderebilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Yok, seri numarasını bulacağım şimdi. KafadanKontak dedi: Alan kişi sisteme kayıt ettirmişse ürünü seri numarasıyla belki olabilir. Ben Asus cihazlarımın hepsini kayıt ettirmiştim mesela aldığımda. Ama fatura kesin sorarlar. Genişletmek için tıkla... Seri numarasını MSİ'a girdim ama bu çıktı. Son düzenleme: 12 Ocak 2022
Ryse dedi: Faturası lazım veya nereden almış acaba monitörü? Site ismi var mı oradan gönderebilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Yok, seri numarasını bulacağım şimdi. KafadanKontak dedi: Alan kişi sisteme kayıt ettirmişse ürünü seri numarasıyla belki olabilir. Ben Asus cihazlarımın hepsini kayıt ettirmiştim mesela aldığımda. Ama fatura kesin sorarlar. Genişletmek için tıkla... Seri numarasını MSİ'a girdim ama bu çıktı.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #13 cinar_yasarrr dedi: Yok, seri numarasını bulacağım şimdi. Seri numarasını MSİ'a girdim ama bu çıktı. Eki Görüntüle 1268438 Genişletmek için tıkla... Seri numarasıyla kaydedin monitörü
cinar_yasarrr dedi: Yok, seri numarasını bulacağım şimdi. Seri numarasını MSİ'a girdim ama bu çıktı. Eki Görüntüle 1268438 Genişletmek için tıkla... Seri numarasıyla kaydedin monitörü
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.952 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2022 #14 Ryse dedi: Seri numarasıyla kaydedin monitörü Genişletmek için tıkla... Kaydediyorum fakat nereden aldığımı falan soruyor.
Ryse dedi: Seri numarasıyla kaydedin monitörü Genişletmek için tıkla... Kaydediyorum fakat nereden aldığımı falan soruyor.