MSI MAG 255XF 24.5 alınır mı?

Arkadalaşlar 0.5 ms, 1 ms diye satılan bütün monitörler o değeri sürekli vermiyor en düşük o değeri görüyor ve onu kutu üstüne basıyorlar. IPS monitörler ortalama 4-6 ms verir. 0.5 ms'miş daha iyi anlamına gelmiyor. Hangi monitörün daha iyi olduğunu testlerden anlarız. Bir de oyunculuk için GtG değeri değil MPRT değeri önemli.

Bende ya bu monitörü alacağım ya da bütçeyi biraz daha zorlayarak 2klara bakacağım.

Kanka 2K oyunlar için pek iyi değil de yine de senin tercihin ben tavsiye etmiyorum hem inç büyük oluyor koskoca ekran dezavantajı fazla.

AOC da güzel bir marka fakat kasa tipi hoşuma gitmedi birde baya bi fiyat farkı var

Son düzenleme:
Kanka 2K oyunlar için pek iyi değil de yine de senin tercihin ben tavsiye etmiyorum hem inç büyük oluyor koskoca ekran dezavantajı fazla.

AOC da güzel bir marka fakat kasa tipi hoşuma gitmedi bir de bayağı bir fiyat farkı var.

Monitörde de kasa tipine bakmamak lazım bence. MSI titanyumdan falan yapmıyor sonuçta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İç kısımlarıyla alakalı zaten bilgi yok. Haliyle tipine bakarak yargılamak doğru olmaz.

Monitörde de kasa tipine bakmamak lazım bence. MSI titanyumdan falan yapmıyor sonuçta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İç kısımlarıyla alakalı zaten bilgi yok. Haliyle tipine bakarak yargılamak doğru olmaz.

Benim buradaki konuşma şeye dayalı renkler ve zevkler gibi fiyat farkı çok aradaki onu alacağıma 540 Hz alırım daha iyi 12K üstüne koyar.

Benim buradaki konuşma şeye dayalı renkler ve zevkler gibi fiyat farkı çok aradaki onu alacağıma 540 Hz alırım daha iyi 12K üstüne koyar.

Dediklerimden bunu çıkarman ilginç olmuş. Ejderha logosunu çok seviyorsunuz anlaşılan, monitör tercihi zevk işi değil nesnel bir şeydir. Herkes monitöre daha iyi görüntü ve hız için para verir. Ayakları sallanıp düşecek gibi kötü değilse falan tasarımı çok önemli değildir.

Tabii para sizin paranız, benim umurumda olmaz. OLED 2K 360Hz ile keyfime bakıyorum ben. 😉

Dediklerimden bunu çıkarman ilginç olmuş. Ejderha logosunu çok seviyorsunuz anlaşılan, monitör tercihi zevk işi değil nesnel bir şeydir. Herkes monitöre daha iyi görüntü ve hız için para verir. Ayakları sallanıp düşecek gibi kötü değilse falan tasarımı çok önemli değildir.

Tabii para sizin paranız, benim umurumda olmaz. OLED 2K 360Hz ile keyfime bakıyorum ben. 😉

Kanka görünüm önemli niye olmasın MSI düşmanı gibi yorum yapıyorsun hem güzel hem fiyatı uygun bunun gibi olan bir monitör yok gelip 15 20 klık monitörden al diyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı