24.5inç lazımsa 2K 300Hz 24inç var.
Kanka görünüm önemli niye olmasın MSI düşmanı gibi yorum yapıyorsun hem güzel hem fiyatı uygun bunun gibi olan bir monitör yok gelip 15 20 klık monitörden al diyorsun.
24.5 inç lazım değil hocam. Bana 240Hz ve üstü 2K monitör lazım Max 13K bütçem var. Öneride bulunursanız sevinirim sizi başka konulardada görmüştüm monitörler hakkında bilgili birisiniz sanirim.(Benim için dış görünüş hiç önemli değil).
13K'lık monitöre 20k demekte ne bileyim, gözler görmeyince tabii.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öğrenci indirimiyle 9K civarına düşüyor. Tanıdığınız varsa da olur.
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlardan birini alabilirsiniz.
İade konusunda sorunları yok ama değişim kısmında 5 ölü piksel şartları var. Sorun çıkarsa iade edip tekrardan sipariş verirsiniz.Evet bu G65B.
Muhtemelen G65B alacağım. Ancak Samsung shop ile ilgili kotu yorumlar(ilgilenmeme umursamazlik) beni biraz urpertiyor sizin var mı bilginiz Samsung shop hakkinda?
İade konusunda sorunları yok ama değişim kısmında 5 ölü piksel şartları var. Sorun çıkarsa iade edip tekrardan sipariş verirsiniz.
Üstte asusun incelemesini de paylaştım, kendin bakabilirsi
Bu verilere hangi siteden bakıyorsunuz acabaÜstte asusun incelemesini de paylaştım, kendin bakabilirsin.
İkiside değil 25G4SXU daha mantıklı.Bu verilere hangi siteden bakıyorsunuz acaba
Sizce bu monitörümu
AsusVg279qm
Philips evinia 27m2c5200w
Tavsiye edersiniz
MSI'ın bu modelini 2 gün önce sırf CS için aldım 2 gündür monitöre bir türlü alışamadım. Kendi ana monitörüm 32 inch 4K 144Hz ona alıştığım için mi böyle yoksa monitör kalitesiz mi anlam veremedim. Ayrıca stant alıp kullanıyorum monitörü istediğim kadar yaklaştırıp uzaklaştırıyorum ama ne o 300 hzin farkını hissedebiliyorum ne de 0.5 ms olayını. Oyunda her şey en yüksek ayarda ama her şey piksel piksel gözüküyor canımı sıkan olay bu gözüme aşırı takılıyor. Alışamazsan iade etmeyi deneyeceğim Amazon'dan aldım zaten.
OSD menüsünden bütün ayarları denedim bu arada en az 2 saat onlarla uğraştım bir de zaten.