MSI MAG 255XF 24.5 alınır mı?

Kanka görünüm önemli niye olmasın MSI düşmanı gibi yorum yapıyorsun hem güzel hem fiyatı uygun bunun gibi olan bir monitör yok gelip 15 20 klık monitörden al diyorsun.

13K'lık monitöre 20k demekte ne bileyim, gözler görmeyince tabii.

Öğrenci indirimiyle 9k civarına düşüyor. Tanıdığınız varsa da olur.

Bunlardan birini alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Muhtemelen G65B alacağım. Ancak Samsung shop ile ilgili kotu yorumlar(ilgilenmeme umursamazlik) beni biraz urpertiyor sizin var mı bilginiz Samsung shop hakkinda?

Evet bu G65B.

Muhtemelen G65B alacağım. Ancak Samsung shop ile ilgili kotu yorumlar(ilgilenmeme umursamazlik) beni biraz urpertiyor sizin var mı bilginiz Samsung shop hakkinda?
İade konusunda sorunları yok ama değişim kısmında 5 ölü piksel şartları var. Sorun çıkarsa iade edip tekrardan sipariş verirsiniz.

MSI'ın bu modelini 2 gün önce sırf CS için aldım 2 gündür monitöre bir türlü alışamadım. Kendi ana monitörüm 32 inch 4K 144Hz ona alıştığım için mi böyle yoksa monitör kalitesiz mi anlam veremedim. Ayrıca stant alıp kullanıyorum monitörü istediğim kadar yaklaştırıp uzaklaştırıyorum ama ne o 300 hzin farkını hissedebiliyorum ne de 0.5 ms olayını. Oyunda her şey en yüksek ayarda ama her şey piksel piksel gözüküyor canımı sıkan olay bu gözüme aşırı takılıyor. Alışamazsan iade etmeyi deneyeceğim Amazon'dan aldım zaten.

OSD menüsünden bütün ayarları denedim bu arada en az 2 saat onlarla uğraştım bir de zaten.

4K'den 1080P'ye geçince piksel piksel gelmesi normal. 1440P'den sonra 1080P'ye bakınca bile piksel piksel gelmeye başlamıştı bende. 0.5ms olayı ise gerçek değil. MAG255XF 4.51ms civarı tepki süresine sahip.

300Hz gibi hissetmek istiyorsan strobe ayarı iyi çalışan (XG2431, PG248qp, XL2586X) gibi modellere bakmanız gerek. Veya direkt OLED almanız lazım.

@emregercek kankam ben sana ayar verebilirim eski monitörün asus fakansa msi’da o kadar iyi renkler bekleme akıcılık ayarına kadar gösteririm bende çok farketti monitör 1 hafta falan oynamaya başla alışırsın istersen discordunu at ayar yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…