MSI MAG 256F 180 Hz 1 ms kalitesinde 240 Hz monitör önerisi

tecnosalim

Picopat
Daha fazla  
Merhaba,

Daha öncesinde forumdaki değerli arkadaşımızın @Shinsoo tavsiyesiyle Msı Mag 256F 180 HZ 1 MS monitörünü satın aldım.

Aldığım günden beri çok memnunum. Yakın zamanda kardeşime bir bilgisayar dizeceğiz ve onun talebi 240 HZ bir monitör.

Bu sebeple kalitesi Msı Mag 256F'i aratmayacak, ghostingi minimum düzeyde, IPS panel ve 240 HZ monitör arıyorum.

Tecrübelerinize ve tavsiyenize sonuna kadar açığım..

Saygılarımla,

Not: Bütçemiz şimdilik belli değil, dolayısıyla en çok övülen, tavsiye edilen modelleri bilmek ona göre bütçe ayarlamak isteriz.

Ben Lenovo'yu kullanıyorum. VA panel olduğuna bakmayın ghosthing problemi yok. Renkleride önceki IPS monitörümden daha iyi.

Ben Lenovo'yu kullanıyorum. VA panel olduğuna bakmayın ghosthing problemi yok. Renkleride önceki IPS monitörümden daha iyi.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.
@Shinsoo @efebatiin sizin bir öneriniz var mı hocam ?

Merhaba,

Daha öncesinde forumdaki değerli arkadaşımızın @Shinsoo tavsiyesiyle Msı Mag 256F 180 HZ 1 MS monitörünü satın aldım.

Aldığım günden beri çok memnunum. Yakın zamanda kardeşime bir bilgisayar dizeceğiz ve onun talebi 240 HZ bir monitör.

Bu sebeple kalitesi Msı Mag 256F'i aratmayacak, ghostingi minimum düzeyde, IPS panel ve 240 HZ monitör arıyorum.

Tecrübelerinize ve tavsiyenize sonuna kadar açığım..

Saygılarımla,

Not: Bütçemiz şimdilik belli değil, dolayısıyla en çok övülen, tavsiye edilen modelleri bilmek ona göre bütçe ayarlamak isteriz.
VA'sı kaliteli, gecikme ve ghosting durumu iyi. Gecikme ve overshoot durumunun en dengeli olduğu overdrive modu faster overdrive modu o modda kullanın.

R25F-30 şu anki fiyatında alınmaz daha iyileri var. 5.500 TL civarlarında tekrardan düşmesi durumunda alınabilir.

Son düzenleme:
VA'sı kaliteli, gecikme ve ghosting durumu iyi. Gecikme ve overshoot durumunun en dengeli olduğu OverDrive modu faster OverDrive modu o modda kullanın.

R25F-30 şu anki fiyatında alınmaz daha iyileri var. 5.500 TL civarlarında tekrardan düşmesi durumunda alınabilir.

Ben bu mesajı çok eskiden yazmıştım neden 23 dk önce diyor anlamadım. 5500 TL'ye 240 olarak bu bantta seçenek yok ki. Attığın Philips Full HD 27 inc. 27 inc 1080p monitör kullanılmaz bence (kullandım). Bu monitörü alan FPS için alıyordur genel olarak diye düşünüyorum. 27 inc büyük oluyor FPS için.

Aradan 1 ay geçmiş neredeyse hala almadınız mı?

Hayır daha fırsatımız olmadı, kardeşim konuda yazdığım o monitörde takılıyor şimdilik ama 240hz almayı istiyoruz hala🙂

Merhaba Ekleme yapıyorum, sevgili @815867 @bluerr istediğiniz bilgilerin hepsini aşağıya yazdım, unuttuğum varsa hemen mesajı revize edebilirim, önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe: 8k Civarı duruma göre artırılabilir, 6-7 k bandında işimizi karşılayın bir monitör gelirse o da uygundur.

İsteğimiz 100 üzerinden 60-70 hız 40-30 görüntü kalitesi alabileceğimiz, 240hz max 1ms monitör. Daha çok hikayeli oyun oynama derdindeyiz ama arada fps oyunları da oynuyoruz.

Bilgisayarımızın özellikleri:
AMD Ryzen 5 7500F
Sapphire RX 7800 XT
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz DDR5 Ram
Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD
FSP CMT218 650W 80+ 4X120MM FIXED RGB FAN TEMPERLI CAM USB 3.0 MESH ATX MID-TOWER OYUNCU KASA

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı