MSI MAG 256F alınır mı?

944092

Picopat
İtopya'dan alınmış sadece çalışıyor mu diye paketinden çıkartılmış alındıktan sonra da bilgisayar almaktan vazgeçildiği için elde kalmış olan bu monitör gündelik dizi film takılmaca ve CS2 için uygun olur mu? Faturasını attığı takdirde muhtemelen maile atıldığı için hala geri dönüş yapmadı. İtopya maile mi atıyor e-fatura olarak? Bu monitör 3800 TL'ye alınır mı? Anlaştık. 24.5 180Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce VG249QL3a kullandım sattım. Buna kıyasla daha iyi bir renk olduğunu düşündüm bu monitörde. Hem de fiyatı uygun tuttu. Tek eksiğim monitör. Alınabileceğini düşünüyorum ki zaten herkes öyle yazmış.

Aynı monitörü kullanıyorum. Önceki kullandığımdan daha az parlaklığı vardı, güneş alan aydınlık bir odadaysan çok zor görürsün parlaklığı köklemen lazım. Onun dışında geceleri fena değil. Renk olarak da pek bir farkı falan yok yani ben görmüyorum. Sırf daha fazla satmak için uydurmuşlar. Aslında zaten 8 bitmiş, 8 bit+FRC demişler 10 bit olmuş.

Memnun muyum? Zamanında 5100'e almıştım ve bu kadar para verdiğime pişmanım. Gerçi tam da benim alacağım zamanlar indirime giren monitör yoktu ben acelelik yaptım. Bu fiyat bandından daha iyisini alabilirdim.

Ayrıca NVIDIA'ya da AMD destekleyen özellik yok. Kendi özelliğin olan Adaptive Sync özelliği var.

Son olarak, yeni masa almama rağmen monitörün ayaklığı başarısız. En ufak hamlede bile titriyor monitör. Bunun yanına monitör tutucu almanı öneririm.

Arkadaşlar teşekkürler öncelikle. 300 daha düşüp sadece 1 ay kullandığını söylediği monitörü kutusu faturası her şeyiyle 3500TL'ye almış bulunmaktayım. 3500 TL'ye ikinci el sitesinden iyi bir monitör aldığımı düşünüyorum. Ölü piksel yok ghosting yok. Yalnız parlaklık bir tık düşük geldi. Bir de monitör üzerinde çok ufak gözle fark edilmesi zor olan bir çizik var o kadar. Monitörün sıfırdan farksız olduğunu düşünüyorum. Yalnız hangi ayarları yapmam gerekiyor bilmiyorum. Şu an parlaklık 100 kontrast 70 netlik sıfır ve renk modu RGB olarak 50-50-50 kullanıcı modunda.

Arkadaşlar teşekkürler öncelikle. 300 daha düşüp sadece 1 ay kullandığını söylediği monitörü kutusu faturası her şeyiyle 3500TL'ye almış bulunmaktayım. 3500 TL'ye ikinci el sitesinden iyi bir monitör aldığımı düşünüyorum. Ölü piksel yok ghosting yok. Yalnız parlaklık bir tık düşük geldi. Bir de monitör üzerinde çok ufak gözle fark edilmesi zor olan bir çizik var o kadar. Monitörün sıfırdan farksız olduğunu düşünüyorum. Yalnız hangi ayarları yapmam gerekiyor bilmiyorum. Şu an parlaklık 100 kontrast 70 netlik sıfır ve renk modu RGB olarak 50-50-50 kullanıcı modunda.
Hayırlı olsun Öncelikle hocam dediğim gibi parlaklık biraz düşük gelir demiştim. Ayarlara Gelirsek

Profesyonel>Profesyonel Mod> sRGB Açık

Oyun>MPRT Açık

Karşıtlık 60.
Renk sıcaklığı>Özelleştirme> Full.

Netlik>1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı