MSI MAG 256F monitör alınır mı?

Lenovo incelemesinde de UFO testi rahatsız edecek düzeyde olmadığını gösteriyor zaten ya. UFO testinde Black smearing belli olur sanırım?
Philips de satıcı sıkıntı olduğu için çok riskli hocam. Ayrıca 27" uygunsa 27 alayım diyorum 4 5 cm daha büyük olsun sonuçta. Philips 24 " zaten. 27" te 7 buçuk fiyat bandında R27QE alınır sanırım 2 k alırım muhtemelen 27" de. FHD alip piksellerin sayılması riskine girmek istemiyorum. R27QE hakkında ne dersiniz görüntü kalitesi ve siyahlar olarak?

Daha detaylı yazar mısın hocam. 24 ve 27 inç te tavsiyeler olarak.
Birazcık anlamadım da

R27QE IPS olarak iyi bir model. Tek eksisi kalite kontrol kısmının kötü olması. Ölü piksel, ışık sızması gibi şikayetler olabiliyor. Temizine denk gelirsen çok iyi. Artı olarak hepsiburada satıcılı olduğu için değişim/iade kısmı kolay olur. 10K'ya satılan IPS'ler ile aynı segment ürün.

@bluerr aldım hocam OLED stok açıldı. Umarım pişman olmam. 5kdan açtık tezgahı 17.500'lük oldum iyi mi?

17.500 TL'ye çok iyi monitör.

Gerçek 1ms tepki süresi.
Mürekkep gibi siyahlar.
Yüksek renk gamutu.
Ghosting, Black smearing, IPS glow vb sorunlar yok.
Sonsuz kontrast.
Gerçek HDR deneyimi.
LCD panellerin aksine arka aydınlatma bulunmuyor. Bu sayede gözleri de yormuyor.

Premium monitör. Bir de sorunsuz gelirse tadından yenmez.

Hayırlı olsun hocam. Ne aldın sen şimdi.

Bu monitörün 240Hz olanını aldı.

Oled 'lerde zamanla yanık oluşabiliyor deniyordu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Kurban olduğum deme şöyle şeyler zaten gidip gidip geliyorum günlerdir ne alsam diye

Hayırlı olsun hocam. Ne aldın sen şimdi.
Teşekkür ederim. İki gündür stok kovalıyordum denk geldi aldım bir anda. Halbuki fhd monitör bakıyordum sonra @bluerr hocam destek oldu sonuç aşağı da

Hocam geldiğin de hdmı ile bağlayacağım ilk etapta laptop ile kullanacağım.

Hangi testleri yapayım sizden ricam adımları söyleyebilirseniz memnun olurum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250326-205859_Samsung Shop.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…