@bluerr https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-pm-HBC00006ZZZ53 7k'ya düşmüş de ama satıcı HB değil alsam ölü piksel çıkması durumunda satıcı uğraştırır mı?
@bluerr https://www.hepsiburada.com/lenovo-...0hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-pm-HBC00006ZZZ53 7K'ya düşmüş de ama satıcı HB değil alsam ölü piksel çıkması durumunda satıcı uğraştırır mı?
4.300 TL'ye iyi almışsın. Bu monitörler daha iyi olsa da 6k. Hatalık bir durum yok.
Oyun performansı açısından (Black smearing sorunu) daha iyi ama, görüntü kalitesi açısından daha kötü. Ama netlik ve hız bakımından Philips daha iyi.
Eki Görüntüle 2454249
Eki Görüntüle 2454247
Black smearing sıkıntısı olmadığı için IPS paneller hızlı oyunlarda özellikle daha iyi. R27QE biraz daha üst segment ve 2K. Rahatsız edecek düzeyde Black smearing olmadığı için Philips öncelikli öneriyorum. Lenovo daha kötü Black smearing konusunda ki çoğu kullanıcı memnun. Bu model daha hızlı ve daha az Black smearing sorunu var.
MSI'da IPS'e göre görüntü kalitesi fena değil ama, 24inç olsaydı iyi olurmuş.
İncelemesine bakmak istersen.
10k ya kadar öneri de ki fiyata göre F/P olarak ve genel tavsiye edilen monitörlerden bu üç tanesi arasın da seçim yap al gitsin.
FHD de kullanacaksan ayrı 27 inç alma gibi hata yapma pişman olursun. İdeal olan 25 - 24.
2K da ise 27 ideal olan.
Lenoova Legion - Philips Evnia - Samsung 65b.
Lenovo incelemesinde de UFO testi rahatsız edecek düzeyde olmadığını gösteriyor zaten ya. UFO testinde Black smearing belli olur sanırım?
Philips de satıcı sıkıntı olduğu için çok riskli hocam. Ayrıca 27" uygunsa 27 alayım diyorum 4 5 cm daha büyük olsun sonuçta. Philips 24 " zaten. 27" te 7 buçuk fiyat bandında R27QE alınır sanırım 2 k alırım muhtemelen 27" de. FHD alip piksellerin sayılması riskine girmek istemiyorum. R27QE hakkında ne dersiniz görüntü kalitesi ve siyahlar olarak?
@bluerr aldım hocam OLED stok açıldı. Umarım pişman olmam. 5kdan açtık tezgahı 17.500'lük oldum iyi mi?![]()
Hayırlı olsun hocam. Ne aldın sen şimdi.
Kurban olduğum deme şöyle şeyler zaten gidip gidip geliyorum günlerdir ne alsam diyeOled 'lerde zamanla yanık oluşabiliyor deniyordu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim. İki gündür stok kovalıyordum denk geldi aldım bir anda. Halbuki fhd monitör bakıyordum sonra @bluerr hocam destek oldu sonuç aşağı daHayırlı olsun hocam. Ne aldın sen şimdi.
Hocam geldiğin de hdmı ile bağlayacağım ilk etapta laptop ile kullanacağım.17.500 TL'ye çok iyi monitör.
Gerçek 1ms tepki süresi.
Mürekkep gibi siyahlar.
Yüksek renk gamutu.
Ghosting, Black smearing, IPS glow vb sorunlar yok.
Sonsuz kontrast.
Gerçek HDR deneyimi.
LCD panellerin aksine arka aydınlatma bulunmuyor. Bu sayede gözleri de yormuyor.
Premium monitör. Bir de sorunsuz gelirse tadından yenmez.
Bu monitörün 240Hz olanını aldı.
![]()
Samsung Odyssey OLED G60SD S27DG602S Review
The Samsung Odyssey OLED G6/G60SD S27DG60 is a flat 27-inch, 1440p gaming monitor with a 360Hz refresh rate and a matte screen finish. As a part of Samsung's Ody...www.rtings.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.