1 alınmaz. 3 alınabilir.@bluerr hocam şu samsung öğrenci indirimi muhabbetini okudum da şu monitör baya ucuza geliyor gibi sizce nasıl alınır mı? Bir kronik sorunu vs var mı?
Bir de bu iki monitör arasındaki fiyat farkı alınmaya değer mi? Açıkçası bana 165HZ'de yeter gibime geliyor.
Eki Görüntüle 2453835
Aslında ortadaki G6'nın 27inch olanını zorlayabilirim indirim kodu vs ile ama şuan stok yok. O çok ilgilimi çekti. Direk olarak Tizen işletim sistemi de mevcutmuş ek olarak TV olarak da kullanabilirim. Onu bekleyeceğim sanırım.1 alınmaz. 3 alınabilir.
Aslında ortadaki g6'nın 27inch olanını zorlayabilirim indirim kodu vs ile ama şu an stok yok. O çok ilgilimi çekti. Direk olarak Tizen işletim sistemi de mevcutmuş ek olarak TV olarak da kullanabilirim. Onu bekleyeceğim sanırım.
Aynen ortadakini bekleyip bütçeyi zorlamaya çalışacağım olmazsa sağdakini alacağım.Ortadaki en iyisi. En sağdaki alınabilir IPS modellerden. En soldaki G5 55C kötü.
Masanın yüksekliği değil de masanın genişliği nasıl en boy bak bu arkadaşa sattığım monitör 27 inç koyduğu masa referans olur belki.
Uygulama üzerinden öğrenci indirimi düşmüyor. Tarayıcı da kullanılıyor hoş geldin5 kodu da tarayıcı da çalışmıyor uygulama da çalışıyor. Değişik bir durum olmuş.
Aynen ortadakini bekleyip bütçeyi zorlamaya çalışacağım olmazsa sağdakini alacağım.
Ortadaki en iyisi. En sağdaki alınabilir IPS modellerden. En soldaki G5 55C kötü.
Evet.Ortadaki G65B değil mi?
Peki ortadaki modelin fiyatına karşın alınabilecek başka model var mı? Yoksa bu fiyat bandının en iyilerinden diyebilir miyiz?7.5k bandında R27QE çok daha iyi ama bilgin olsun. Ölü piksel şikayetleri fazla ama temizi gelirse çok güzel monitör. Resmi Hepsiburada satıcılı 7.5K'ya alabiliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.