MSI MAG 256F monitör alınır mı?

27 büyük gelebilir gibi geliyor ya 24 inç olsa aslında daha iyi :) bir de daha uygun olarak Philips 25 M.2 mi önerirsiniz?

G65B çok daha iyi Philips'ten. 2 inç'lik fark yüzünden tercih etmemezlik yapmayın derim. Segment farkı fazla.

Daha uyguna Philips öneririm evet. Ama aradaki farka da değeceğini düşünüyorum.

Hangi montiörü kovalıyorsunuz OLED çok başkadır tabii televizyon var bizdea bambaşka cidden.

Bambaşka da ne bambaşka. :D 75 yaşındaki anneannem bile görüntü kalitesini görünce şaşırdı. LCD TV görmüştü bu zamana kadar bu arada. 😂

Son düzenleme:
Hocam masanın üstünde benim raflar var dolayısıyla Max boyu-yüksekliği 45 46 cm olmalı standla beraber. Genelde epeyde falan standlı olarak Max yükseklik yazıyor sanırım. Min yükseklik standlı ne kadar acaba 27 inçlerde onu soruyorum.

27 inç kullanan varsa cevap alabilir miyim?

G65B çok daha iyi Philips'ten. 2 inç'lik fark yüzünden tercih etmemezlik yapmayın derim. Segment farkı fazla.

Daha uyguna Philips öneririm evet. Ama aradaki farka da değeceğini düşünüyorum.

Bambaşka da ne bambaşka. :D 75 yaşındaki anneannem bile görüntü kalitesini görünce şaşırdı. LCD TV görmüştü bu zamana kadar bu arada. 😂

Hocam Philips Evnia 27M2N3200A/00 hakkında bilgin var mı ne dersin buna? R25f-30 veya 25M2N3200W/00 ile kıyaslayınca nasıl sence?

Son düzenleme:
Peki 27" kısmında Lenovo Legion R25f-30 denginde önereceğiniz monitör ne olur sanıurım benim masa 27" e yeter.

27inç VA 1080p modellerde 6-7K'ya düzgün göremedim. 9K civarında birkaç tane model var ama iyi mi bilmiyorum. O kadar çıkmışken G65B alır geçerim. Mantıklı bir tarafları yok.

IPS olarak gözüme çarpan modeller var. İncelemelerine bakmam lazım. Yine de görüntü kalitesi olarak attıklarımdan zayıf olacak. Çünkü kontrast ve siyahla zayıf olacak. Bir de 27inç oldukları için PPI sayısı düşük olacak. Haliyle çamura yakın bir görüntü kalitesi sunar.

27inç 1080p modellere hiç bulaşma bence.

IPS olarak 274Pfw'nin incelemesine baktım. Renk gamutu iyi.
Parlaklığı fena değil.
Kontrast IPS seviyesine göre iyi.
UFO testinde de fena iş çıkartmamış.

27inç olarak alınabilir model. Yine de 27inç 1080p önermem.

Son düzenleme:
27inç VA 1080p modellerde 6-7K'ya düzgün göremedim. 9K civarında birkaç tane model var ama iyi mi bilmiyorum. O kadar çıkmışken G65B alır geçerim. Mantıklı bir tarafları yok.

IPS olarak gözüme çarpan modeller var. İncelemelerine bakmam lazım. Yine de görüntü kalitesi olarak attıklarımdan zayıf olacak. Çünkü kontrast ve siyahla zayıf olacak. Bir de 27inç oldukları için PPI sayısı düşük olacak. Haliyle çamura yakın bir görüntü kalitesi sunar.

27inç 1080p modellere hiç bulaşma bence.

IPS olarak 274Pfw'nin incelemesine baktım. Renk gamutu iyi.
Parlaklığı fena değil.
Kontrast IPS seviyesine göre iyi.
UFO testinde de fena iş çıkartmamış.

27inç olarak alınabilir model. Yine de 27inç 1080p önermem.

Yine de bu attıklarından daha zayıf görüntü verir yani dogru mu?

7 civarına cıkarsak ta Lenovo Legion R27qe Monitör diyorsun arasında bir model yok sanırım?

7 civarına cıkarsak ta Lenovo Legion R27qe Monitör diyorsun arasında bir model yok sanırım?

10k ya kadar öneri de ki fiyata göre F/P olarak ve genel tavsiye edilen monitörlerden bu üç tanesi arasın da seçim yap al gitsin.
Fhd de kullanacaksan ayrı 27 inç alma gibi hata yapma pişman olursun. İdeal olan 25 - 24.
2k da ise 27 ideal olan

Lenoova Legion - Philips Evnia - Samsung 65b.

Arkadaşlar konuya biraz göz gezdirdim. Ben 2ay önce 4300 liraya MSI MAG 256F almıştım. Konu açtım ve forumdakiler onu önermişti. Hata mı etmişim? Kafam çok karıştı?

Bir de ben fabrika ayarlarında kullanıyorum yapmam gereken ayarlar vs nedir?

Arkadaşlar konuya biraz göz gezdirdim. Ben 2ay önce 4300 liraya MSI MAG 256F almıştım. Konu açtım ve forumdakiler onu önermişti. Hata mı etmişim? Kafam çok karıştı?

Monitörden memnunsan bozulana kadar kullan.

4.300 TL'ye iyi almışsın. Bu monitörler daha iyi olsa da 6k. Hatalık bir durum yok.

Oyun performansı açısından (Black smearing sorunu) daha iyi ama, görüntü kalitesi açısından daha kötü. Ama netlik ve hız bakımından Philips daha iyi.

IMG_2770.png

IMG_2768.png

Black smearing sıkıntısı olmadığı için IPS paneller hızlı oyunlarda özellikle daha iyi. R27QE biraz daha üst segment ve 2K. Rahatsız edecek düzeyde Black smearing olmadığı için Philips öncelikli öneriyorum. Lenovo daha kötü Black smearing konusunda ki çoğu kullanıcı memnun. Bu model daha hızlı ve daha az Black smearing sorunu var.
MSI'da IPS'e göre görüntü kalitesi fena değil ama, 24inç olsaydı iyi olurmuş.
İncelemesine bakmak istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı