MSI MAG 256F vs AOC 24G42E

Cryon

Kilopat
Halihazırda kullandığım MAG 256F monitörümün bir kaza sonucu paneli çatladı ve onarım için de yenisi kadar fiyat istendiği için aynısını tekrar almayı düşünüyordum. Fakat yine de daha iyi bir alternatifi olabilir mi diye düşünürken AOC monitörün övüldüğünü gördüm. Bu durumda 24G42E mi tercih etmeliyim? Yoksa zaten memnun olduğum monitörü tekrar mı satın almalıyım?

Son düzenleme:
Halihazırda kullandığım MAG 256F monitörümün bir kaza sonucu paneli çatladı ve onarım için de yenisi kadar fiyat istendiği için aynısını tekrar almayı düşünüyordum. Fakat yine de daha iyi bir alternatifi olabilir mi diye düşünürken AOC monitörün övüldüğünü gördüm. Bu durumda 24G42E mi tercih etmeliyim? yoksa zaten memnun olduğum monitörü tekrar mı satın almalıyım?
AOC alınır.

Halihazırda kullandığım MAG 256F monitörümün bir kaza sonucu paneli çatladı ve onarım için de yenisi kadar fiyat istendiği için aynısını tekrar almayı düşünüyordum. Fakat yine de daha iyi bir alternatifi olabilir mi diye düşünürken AOC monitörün övüldüğünü gördüm. Bu durumda 24G42E mi tercih etmeliyim? Yoksa zaten memnun olduğum monitörü tekrar mı satın almalıyım?

24G42E iyidir. Alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı