MSI MAG 256F vs Philips envia 27m2N3200s hangisi alınır?

gwbe

Femtopat
Mevcut monitörümü 3500 civarı fiyata satıp üstüne biraz koyarak 5-6K civarı bir monitör bakıyorum MSI indirime girmis İncehesap'ta 4K civarı gözüküyor. Hangisi alınmalı? En fazla 6000 verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut monitörümü 3500 civarı fiyata satıp üstüne biraz koyarak 5-6K civarı bir monitör bakıyorum MSI indirime girmis İncehesap'ta 4K civarı gözüküyor. Hangisi alınmalı? En fazla 6000 verebilirim.

Evnia da ışık süzmesi oluyor diye biliyorum FPS oyunlarımı oynuyorsunuz

hem fps hem hikaye oyunları ile ilgileniyorum bazen film izliyorum bu aralar derslere odaklandım ama monitörde ders videoları izlerken nedense gözlerim cok yoruluyor sanki 5 fps birşey izliyormusum gibi hiç içime sinmediği için değiştiriyorum
Evnia da ışık süzmesi oluyor diye biliyorum FPS oyunlarımı oynuyorsunuz

hem fps hem hikaye oyunları ile ilgileniyorum bazen film izliyorum bu aralar derslere odaklandım ama monitörde ders videoları izlerken nedense gözlerim cok yoruluyor sanki 5 fps birşey izliyormusum gibi hiç içime sinmediği için değiştiriyorum

24G42E acik ara en iyi secenek baksettigin kullanima gore. Renk gamutu ve kontrasi en iyisi bu butcenin. Cok iyi bir renk doygunlugu ve siyah performansi alirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı