Mevcut monitörümü 3500 civarı fiyata satıp üstüne biraz koyarak 5-6K civarı bir monitör bakıyorum MSI indirime girmis İncehesap'ta 4K civarı gözüküyor. Hangisi alınmalı? En fazla 6000 verebilirim.
Mevcut monitörümü 3500 civarı fiyata satıp üstüne biraz koyarak 5-6K civarı bir monitör bakıyorum MSI indirime girmis İncehesap'ta 4K civarı gözüküyor. Hangisi alınmalı? En fazla 6000 verebilirim.
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Evnia da ışık süzmesi oluyor diye biliyorum FPS oyunlarımı oynuyorsunuz
hem fps hem hikaye oyunları ile ilgileniyorum bazen film izliyorum bu aralar derslere odaklandım ama monitörde ders videoları izlerken nedense gözlerim cok yoruluyor sanki 5 fps birşey izliyormusum gibi hiç içime sinmediği için değiştiriyorum
24G42E acik ara en iyi secenek baksettigin kullanima gore. Renk gamutu ve kontrasi en iyisi bu butcenin. Cok iyi bir renk doygunlugu ve siyah performansi alirsin.
Hocam msı 4300tl aoc 5500tl, 1200tl vermeye gercekten değermi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.