MSI MAG 272F alınır mı

Bütçe
7000

Beko Silva

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
MSI MAG 272F

MSI MAG 272F

Almayı düşünüyorum fakat yeni bir ürün olduğunu gördüm bir ufak tedirgin etmedi değil sizce bu topa girmeli miyim?
Ek olarak 7K bütçem var alternatif IPS panel 200Hz 1ms veya üstü, 27inç monitör önerilerine açığım çünkü yıllardır 24 kullanmaktan çok sıkıldım FPS oynasam da farklılık arıyorum.
Oyun olarak genelde LoL, Valorant, CS, Rust, Forza, asetto, carx oynuyorum.

Umarım güzel çıkar sipariş ettim dün. Güzelse buraya yazarım parasını hakedecek bir ürüne benziyor.

Merhaba, ürün elinize ulaştı mı? Nasıl bir ürün beğendiniz mi? Hangi siteden sipariş verdiniz?

Gayet güzel bir ürün tek kusuru sol üst tarafda biraz ışık süzmesi var. Işık süzmesi deniyor sanırım yanlışım varsa düzeltin. Ghosting yok denecek kadar az ben hissetmedim. Ürünü İncehesap'tan aldım gayet iyi ulaştı elime fakat tek şikayetim cumartesi pazar kargoya vermiyorlar. Ayrıca ürün HDMI kablo ile geliyor DisplayPort olsa daha iyi olurdu. Ayrıca monitör ayakları vidasız görünce çok şaşırdım çok rahat bir şekilde yerine oturtup taktım. Bir de klavyeye basarken monitör sallanıyor belki ben tam yerine oturtamamışımdır.

Merhaba, ürün elinize ulaştı mı? Nasıl bir ürün beğendiniz mi? Hangi siteden sipariş verdiniz?

Ürün fiyatına göre çok iyi fakat özellik olarak gerçekten sıkıntılı renkler de beyazdan biraz kayık ve soluk fakat bunun çözümünü buldum monitörün ayarlar kısmından AI vision özelliğiyle çözülüyor.
Özelliklere gelecek olursak 27 inç 1080p muhabbeti gerçekten çok kötüydü pikselleşiyor her şey bunu da monitör ayarlarından ımage enhancement = weak olarak çözdüm pikseller azaldı daha net görüntü alıyorum.
Monitörün kendi hazır prefixleri çok kötü FPS, racing, rts, RPG diye ayrılıyor bayağı rezil kullanılmıyor fakat ihtiyaçta duymazsın.
Hard FPS oyuncusuysan 24'ten şaşma ben direksiyon seti aldığım için biraz rahatlık ve keyif aradım ve kol ile MK11, FIFA25 falan takılıyorum bu aralar bu sebeple aldım Valorant ve CS'de üzülmezsin ama competetive ruhun varsa adam vurmak alışana kadar bayağı bir zorluyor Black bar tavsiye ederim.
Bir sürü fikirimi anlattım sanırım monitörü övüyorum.

Maymunlar Özel;
27 inç büyük alışırsan vurursun, black bar :like:. 200Hz 0.5 ms bu fiyata oww yeaahhh 🤠

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı