Arkadaşlar bu bütçede bu monitör alınır mı? Ya da daha iyi önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam monitörü satın aldım. Hikayeli oyunlar oynadığım için 240 hz bana gereksiz geldi.180 hz bana fazlasıyla yeterli. Benim için görüntü kalitesi daha önemli o yüzden aldım. Hem kasım indirimlerinde ekran kartını da güncellemeyi düşünüyorum.Renkler konusunda bütçesindeki en iyi seçenek diye biliyorum ama aynı fiyata 240hz monitörler alabiliyorsun yada fiyat düşüp renkleri az daha kötü olan ama aynı özelliklere sahip monitörler alabiliyorsun. Bu arada 6700 xt için 1080p 360hz seçenekleride değerlendirebilirsin.
Hayırlı olsun bende geçen aylarda aynı monitörü almayı düşünüyordum sonra biraz bütçe kırıp Philips Evnia 27m2n5500 aldım. Umarım sorunsuz, ölü pikselsiz bir model denk gelir iade ile uğraşmazsınHocam monitörü satın aldım. Hikayeli oyunlar oynadığım için 240 hz bana gereksiz geldi.180 hz bana fazlasıyla yeterli. Benim için görüntü kalitesi daha önemli o yüzden aldım. Hem kasım indirimlerinde ekran kartını da güncellemeyi düşünüyorum.
Hocam önce şu meşhur lenovo monitörü aldım 3 tane ölü piksel çıktı. Umarım bundan çıkmaz en azından amazon güvencesi olduğundan iade konusunda içim rahat. Dediğin gibi Quantum dot olmayan renk gamutu bir tık daha düşük modeller 8000 civarına alabiliyorsun ama monitörü bir kere alıyoruz almışken alabildigimin en iyisini alayım dedim.Hayırlı olsun bende geçen aylarda aynı monitörü almayı düşünüyordum sonra biraz bütçe kırıp Philips Evnia 27m2n5500 aldım. Umarım sorunsuz, ölü pikselsiz bir model denk gelir iade ile uğraşmazsın
Tabi haklısın bende bu monitörü aldıktan sonra monitöre verilen paraya üzünülmeyeceğini anladım. Her şeyin kalitesini arttırıyor internette gezmek bile daha zevkli oluyor. Birde zaten uzun ömürlü birşey mesela eski kasamı sattım ama eski monitörümü yan monitör yaptım.Hocam önce şu meşhur lenovo monitörü aldım 3 tane ölü piksel çıktı. Umarım bundan çıkmaz en azından amazon güvencesi olduğundan iade konusunda içim rahat. Dediğin gibi Quantum dot olmayan renk gamutu bir tık daha düşük modeller 8000 civarına alabiliyorsun ama monitörü bir kere alıyoruz almışken alabildigimin en iyisini alayım dedim.
Aynen hocam katılıyorum monitör yıllarca kullanılıyor. İstediğin kadar iyi bir sistem diz, iş monitörün verdiği görüntüde bitiyor sonuçta.Tabi haklısın bende bu monitörü aldıktan sonra monitöre verilen paraya üzünülmeyeceğini anladım. Her şeyin kalitesini arttırıyor internette gezmek bile daha zevkli oluyor. Birde zaten uzun ömürlü birşey mesela eski kasamı sattım ama eski monitörümü yan monitör yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.